Miért nem tölt be a pálya a Lego Marvel Heroes-ban? Többi lent!
Figyelt kérdés
Nekem az lenne a problémám, hogy amikor bent vagyunk Mr. Fantastic-val és a kapitánnyal a Fantastic Four épületében és legyőzzük Octopus pókjait, stb. Szóval a végén eljön a Fantastic Four hajója vagy nem tudom mije, amibe be kell ülni! Ez meg is van, utána bejön a töltő képernyő, ahol a jobb alsó sarokban forog a Marvel jel, a kép tetején meg jönnek a játékbeli tippek! Itt a probléma. Csak tölt, semmi más nem csinál, hiába várok, nem tölt be a következő rész! Megpróbáltam már átállítani a felbontást is 800x600-ra de megint semmi! Találkozott már valaki ilyen problémával?2014. ápr. 28. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!