Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A SketchUp Pro free trial-nak...

A SketchUp Pro free trial-nak milyen korlátozásai vannak? Ha csinálok vele valamit, az a nem Pro verzióban betölthető majd?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 28. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:

A Sketchup Pro triál, az eleve a "nem Pro".

Vagyis a a pro-ért fizetni kell ! Amúgy meg persze, felismerik egymás projektfájljait .

2014. ápr. 29. 05:59
 2/6 A kérdező kommentje:
A Pro-nak a trialját kérdezem, ha felmész a pro honlapjára, akkor azt monja próbáljam ki a pro free trial-t
2014. ápr. 29. 06:14
 3/6 tabaki ***** válasza:
Nem mentem utána, gondolom, a Pro Trial éppen tudhatja azt, amit a Pro, csak mondjuk időkorlátos. Bizonyos, hogy a free változat nem tud mindent, amit a teljes, tehát lehetnek kompatibilitási problémák. Azonban úgy képzelem, hogy a fájl betölthető lesz, csak a free nem tud minden adatot megjeleníteni. Mivel ez merő fantázia, azt javaslom inkább, hogy valahová telepíts egy free változatot, és próbáld ki.
2014. ápr. 29. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
fantáziám nekem is van, azért kérdeztem, hogy hátha tud valaki válaszolni :)
2014. ápr. 29. 12:31
 5/6 tabaki ***** válasza:
Nem kell minden magas labdát lecsapni. A képzelgésem bizonyos párhuzamos tapasztalatokon alapul, különben nem tartottam volna érdemesnek megosztani veled. A betonalap továbbra is a kipróbálás, de majd csak lesz valaki, aki tudja...
2014. ápr. 29. 18:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Én minden magas labdát lecsapok. Ezt is.
2014. ápr. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!