Mivel lehet legkönnyebben a kivágott ember köré húzni fehér vonalat? (lásd a képen)
Figyelt kérdés
Olyanra gondolom mint pl. amilyen képe Pewdiepie-nak van :D Gimp-pel lehet pl?2014. ápr. 28. 18:59
2/6 tabaki válasza:
Gimppel körberajzolhatod a kijelölést, de a vastag vonal lenyeli a finom részleteket. Szerencsésebb, ha kivágod és átteszed a figurát egy felső rétegre, és mögötte rajzolod meg a körvonalat.
3/6 csacsi2 válasza:
PS -al talán úgy, hogy kijelölöd, -> kijelölés növelése és kitöltöd színnel a hátsó réteget, de a képszerkesztésben az a legszebb, hogy sokféle képpen eljuthatsz a célodig. Neked kell rájönni, hogy számodra melyik az ami kézenfekvő!
4/6 tabaki válasza:
Egy gyorspróba. Bocs a kivágás minőségéért, nézd a rétegablakot. A háttérkép kímélése érdekében a körvonalat külön, átlátszó vonalra rajzoltattam, ezt fedi a kivágott maca.
5/6 csacsi2 válasza:
* kijelölés kibővítése
így gondoltam (2réteggel)szerintem ez nem komplikált, de te választod meg a módszert. Nem szöszöltem a kivágással, pontos kijelöléssel...
6/6 tabaki válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!