Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állíthatom a képernyővé...

Hogyan állíthatom a képernyővédőt?

Figyelt kérdés

Lubuntu 13.10-et használok, már 1 hete bőngészem a neten, ere a kérdésre a választ, egyszerűen nem működött eddig semmi. Ahogy kell 10 percenként, minden filmbe, videóba, midegy, hogy vlc-vel a vagy a netről nézve 10 perc múlva jön a sötét kép. Tud valaki egy működő megoldást?

[Energia kezelőben, minden "soha" beállításon van, a "$ sleep 1; xset dpms force off" parancs nekem nem megoldás, mivel nem midig én használom, és az 50 éves anyósom, és a 60-as apósom nemigen fog terminálban bűvészkedni, és a "/etc/X11/xorg.conf.d/10-monitor.conf" nekem nem is létezik. Szóval ezek már próbáltam. Van ötlete valakinek ezen kívül?

#linux #Lubuntu #képenyvédő #13.10.
2014. ápr. 27. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha frissítenél 14.04-re, az segítene, abban van rendes beállító felület is hozzá, és még működik is.
2014. ápr. 27. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm megpróbálom :D

Gondoltam rá, csak mivel még kezdő vagyok, és épphogy sikerült mindent beállítani (flash, java, Libreoffice Abiword helyére, Wine, stb, stb..), hogy nekem jó legyen, félek, hogy már nem úgy fog működni :S vagy kezdhetem előlről a telepítéseket.

2014. ápr. 27. 21:04
 3/5 ignorant ***** válasza:
A vezérlőközpontban nézelődj. Ott a képernyővédő, energiagazdálkodás, képernyő energiagazdálkodásának be/ki -kapcsolása.
2014. ápr. 28. 08:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Lubuntuban van vezérlőközpont? o_O Az nem a Mandrake volt 15 évvel ezelőtt?

(Megjegyzés: Hogy van 100%-od, amikor újabban 50-ről indulnak az emberek?)

2014. ápr. 28. 12:18
 5/5 ignorant ***** válasza:

Szerintem minden linuxban lennie kell vezérlőközpontnak, ahol beállíthatod a kinézetet, a működést. Hogy lubuntuban mi a neve azt nem tudom, de úgy gondolom vezérlőközpont. Ha mégsem akkor valaki kijavít. Valahol csak be kell állítani a képernyőkímélőt, vagy az energiagazdálokodást, mert én inkább arra gondolok, hogy az kapcsolja ki a képernyőt.Nem elég ha minden "soha" beállításon van, a kis négyzetekből ki kell venni a pipát is.

Nem tudom miért van 100%, nem én állítom be. De mintha nekem is 50% lett volna kezdetben.

2014. máj. 1. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!