Miért nem tudom telepíteni a Windows 7-et a vadonatúj
laptopomra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A laptopomon most éppen Windows 8 van, de nekem a windows 7 jobban tetszik. Amikor ugye berakom a DVD-t rajta a telepítővel és újraindítom a gépet, akkor mikor kapcsolódik be, akkor nem azt adja ki, hogy honnan bootoljon ( Win.8, vagy a Win.7 telepítője ), hanem beadja ugyanúgy a Win.8 bejelentkezést. Mit csináljak?
Bekapcsoláskor,még a Windows betöltése előtt próbálgasd az F12-t meg ilyeneket,előbb utóbb csak sikerül bejutni a Boot menübe,aztán már nem nagy cucc :)
2014. ápr. 27. 19:30
12/21 A kérdező kommentje:
:D
2014. ápr. 27. 19:30
13/21 isodoh válasza:
Ha tényleg vadonatúj,akkor csak win8-al fog működni!
Állíthatsz te akármit,akár hol!Én is kb. 2 hónapja vettem az enyémet,és hát végig próbáltam mindent!
2014. ápr. 27. 19:38
14/21 anonim válasza:
#13 Ne írj ilyen hülyeségeket, attól még, hogy új laptop, ugyanúgy föl lehet tenni rá bármilyen pc-s oprendszert, csak lehet, hogy másképpen (UEFI BIOS).
2014. ápr. 27. 19:48
15/21 P.O.C. válasza:
Mielőtt bármit csinálsz, nézd meg a neten, hogy a laptopod egyáltalán támogatja-e a Windows 7 -et van-e hozzá driver stb. Mert utólag nagy problémáid lehetnek belőle.
A válaszaidat elnézve szerintem is jobban jársz ha megkérsz egy hozzáértő embert, hogy csinálja meg Ő, mert ez nagy falat lesz neked.
2014. ápr. 27. 19:49
16/21 anonim válasza:
Mi a laptop neve? Xy márka yx típus.
Nálam pl. az F9 gomb a boot menü a gép bekapcsolása után, megjelenik az összes eszköz amiről indítható a gép, innen választhatok. Az ESC gommbal pedig egy menübe jutok, ellenőrzés, visszaállítás stb, innen is ki lehet választani azt a meghajtót, amiről indítani akarok.
2014. ápr. 27. 19:49
17/21 isodoh válasza:
Figyelj aranyapám!!
Írtam,hogy próbáltam mindent!Mi nem érthető??
És inkább TE nézz utána dolgoknak,mielőtt le hurrogsz valakit!
2014. ápr. 27. 19:54
18/21 P.O.C. válasza:
Amúgy hogy beszálljak kicsit a vitába, valóban vannak olyan laptopok, amit már csak Windows 8-ra optimizálnak pl. az új Asus -ok. Elve nincsenek hozzájuk Windows 7 driverek. És ha sikerül is valahogy rájuk telepíteni, rendkívül instabilan viselkedik rajtuk a 7-es.
2014. ápr. 27. 20:09
19/21 isodoh válasza:
Nekem Lenovo lapom van,és én is a Win7-met akartam vissza rakni rá...de muszáj volt felfrissítenem!
2014. ápr. 27. 20:18
20/21 anonim válasza:
Álítólag amelyik gépen elmegy a Windows 8 azon a Windows 7 is elmegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!