Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ilyen esetben mit tudok tenni?

Ilyen esetben mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Már a második Nikon fényképező gépem van és az előzőnél tapasztaltam azt hogy ha a memóriakártyáján lévő fényképeket pl. vízstintesből függőlegesbe vagy fordítva elfordítom utána nem lehet megjeleníteni egyiket sem.

Jelen esetben az új gépen memóriakártyáján nézegettem őket és egyszer csak nem lehetett megjeleníteni egyiket sem. A képek mappájában értelmetlen nevű megnyithatatlan fájlok jelentek meg.

Rendkívül szükségem lenne a képeimre mit tegyek ha vissza akarom őket kapni?

2014. ápr. 27. 17:23
 1/7 Tengor ***** válasza:
Véletlenül nem PC-vel forgattad el a képeket? Ha igen, akkor forgasd vissza őket és többet ne forgasd el géppel (v. utána ne akard a gépen megnézni)
2014. ápr. 27. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez az elforgatás előzőleg valóban PC-n történt de az már rég volt.

A jelenlegi probléma is PC-n történt de nem elforgattam hanem csak nézegetés hatására nem tudom őket megjeleníteni.

Tudsz segíteni?

2014. ápr. 27. 20:27
 3/7 Tengor ***** válasza:
Utóbbi inkább kártya hibának tűnik, azon én nem tudok segíteni. Pcforumon keres Bitvadászt!
2014. ápr. 27. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:

A durva az egészben hogy egyik pillanatban még megjeleníthetőek voltak a képek másikban már nem. Értelmetlen fájlok vannak a helyükön.

Úgy hallottam ilyen esetben még megjeleníthetőek a képek egy szoftver segítségével.

2014. ápr. 27. 21:48
 5/7 Tengor ***** válasza:
Igen, de ha nem értesz hozzá, akkor sokat ronthatsz a helyzeten, és amiből egy profi még képet tud csinálni, te hamar csinálhatsz belőle értelmetlen bitkupacot.
2014. ápr. 27. 22:11
 6/7 A kérdező kommentje:
És hol találok egy bitvadászt olyant akiről beszélsz?
2014. ápr. 27. 23:07
 7/7 Tengor ***** válasza:

Bitvadász egy személy, aki a Pc Fórumon tevékenykedik.

De ha rákeresel, hogy adatmentés v. hasonló, akkor jó pár céget fogsz találni.

2014. ápr. 28. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!