Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet kideríteni hogy az...

Hogy lehet kideríteni hogy az webes e-mail POP3, IMAP, EXCHANGE?

Figyelt kérdés

Van egy email címem amin webes felületen lehet elérni. A Microsoft Outlook teljesen felismeri de kaptam egy tabletet és van neki egy alap levelező programja és nem ismeri fel az e-mailem. Ezt a 3 lehetőséget(pop3,imap,exchange) dobja ki és még ezen fő beállításokon belül még van több is. Esetleg milyen programot tudnék használni vagy hogy állítsam be a levelező programot?

Válaszokat előre is köszönöm

2014. ápr. 25. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A webszolgaltato honlapjan altalaban fent van.
2014. ápr. 25. 22:59
 2/2 Tengor ***** válasza:

Ahogy #1 is írta az oldalon le szokták írni lépésről lépésre, hogy hogy kell beállítani hozzá a klienst.

A webes levelezők nagyon nagy része a POP3-at támogatja (én még csak ilyennel találkoztam), amelyik a POP3-at támogatja, azok nagy része az IMAP-ot is.

Az Exchange vállalati környezetben jellemző, fizetős MS-es cucc.

2014. ápr. 25. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!