Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy adott program nem engedi,...

Egy adott program nem engedi, hogy mellette futtassak egy másik programot. Hogyan futtassam mind a 2-őt, hogy ne jelezzen be?

Figyelt kérdés
Van egy x program, ami leáll magától egy hibaüzenettel, ha elindítom az y programot. Hogyan lehetne az x programot átverni, hogy ne érzékelje az y programot és tudjam azt is mellette futtatni??
2014. ápr. 25. 14:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Sőt még akkor is leáll az x program, ha 1 szót amit az y program tartalmaz bárhová beírok a gépen.
2014. ápr. 25. 14:26
 2/7 csacsi2 ***** válasza:
xy -ban futtatod (virtuális környezet).
2014. ápr. 25. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:
És melyik programmal tudom virtuális környezetben futtatni? Avast?
2014. ápr. 25. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
De ez egyszerűen hihetetlen. Ha a képernyőn található az a mondat akkor már azonnal kidob azzal a hibaüzenettel. Vagyis az egész gépet lefigyeli...
2014. ápr. 25. 15:09
 5/7 csacsi2 ***** válasza:

Fogalmam nincs milyen programról beszélsz, milyen gépen és egyáltalán, így én is csak ilyen választ tudok mondani.

Avast nem tudom hogy jön ide, de ha már fent van futtasd le...

virtualizáció lényege hogy a folyamat úgy legyen képes futni, hogy az független a többi programtól számítógépes környezettől. Vagy az oprendszert virtualizálod, vagy a programot (portable programok)...

[link]

2014. ápr. 25. 15:23
 6/7 tabaki ***** válasza:
Z program lazán megoldja.
2014. ápr. 26. 00:30
 7/7 tabaki ***** válasza:

"Annerly a kandallóhoz húzta a székét, pipára gyújtott, s így folytatta:

- Abban az időben Q Anglia délkeleti részén lakott, nem messze egy kis várostól, amelyet X-nek fogok nevezni. Jegyben járt egy szép és előkelő leánnyal, akit rövidség kedvéért M betűvel jelölök meg.

Alig fogott bele Annerly a történetbe, máris azon vettem észre magam, hogy megfeszített figyelemmel követem szavait. Tisztában voltam vele, hogy nem közönséges események azok, amiket hallani fogok. Mindjárt gyanítottam, hogy Q és M betű nem valódi nevei az ő boldogtalan ismerőseinek, hanem tulajdonképpen csak az ábécé két betűje oly célból kiválogatva, hogy elleplezzen két valódi nevet. Magamban még ezen az ügyes trükkön álmélkodtam, midőn Annerly máris folytatta elbeszélését:

- Amikor Q és É (én) megismerkedtünk, abban az időben volt neki egy kedvenc kutyája, akit, ha mindenáron meg kell neveznem, nevezzük Z-nek. Ez a kutya mindenüvé követte őt, amikor X-ből kisétált vagy oda visszatért. Rendesen előbb szokott visszatérni, mielőtt kisétált.

- Csodálatos - ismételtem gépiesen.

Csupa fül voltam.

- Nos - folytatta Annerly -, Q és M kisasszony, mint említettem, esküvő előtt állottak. Már minden el volt rendezve, és pontosan hat hónappal és négy nappal a kijelölt esküvő előtt (azért emlékszem ilyen pontosan, mert az időpontnak ez a különös összeesése már akkor meglepett) egy este Q meglátogatott engem lakásomon. Nagyon levertnek és szomorúnak látszott. Kérdésemre kitérően annyit felelt, hogy közeledő halálát érzi. Sajátságos jelet kapott az előző este. Miss M-mel ültek együtt, a fiatal hölgy lakásának verandáján. És akkor egész határozottan felismerni vélte kutyájának, R-nek körvonalait, a rosszul világított útra vetítve.

- Pardon, egy pillanatra - szakítottam félbe -, mintha az előbb Z-nek nevezte volna a kutyát.

Annerly összehúzta szemöldökét, mint aki csaknem elárulta magát.

- Úgy van - mondta aztán -, Z vagy pontosabban ZR, miután Q-nak szokása, hogy néha R-nek, néha pedig Z-nek szólította."

(Stephen Leacock)

2014. ápr. 26. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!