Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mért csinálja ezt a játék?...

Mért csinálja ezt a játék? (fekete képernyő, csak újrainditás segít)

Figyelt kérdés
csak ez az egy vacak csinálja ezt.ironfront liberation 1944.minden más játék hibátlanul fut.a készítőkkel kapcsolatba lépni persze már rég sehol nem lehet.kizárólag mikor online játszanék egy szerveren ami nem a sajátom max 10 perc(néha 20ig is birja de ez ritka) játék után elsötétül minden, hallom hogy kiír egy hibaüzenetet de persze nem látom mivel semmire nem reagál csak újrainditani tudom a gépet.steam-es a játék.a legújabb patch telepítve.mit csináljak?6 ezerért azért ennél többet várnék.olyan dühös vagyok hogy mindjárt megyek oroszba és szétverem a készítők fejét.már a beállításoknál is mindent végigzongoráztam beletúrtam a cfg fájlba de még mindig ugyanaz.a vram-ot eléggé megeszi a játék nem tudom lehet e ehhez valami köze.van erre egy kód azt néha beveszi akkor megy tovább de később megint jön a fekete képernyő és már nem reagál arra se.de még minimum grafikán is ugyanezt csinálja már próbáltam.pedig maxon se lagol.és csak online van ez más szerverén sajáton nem,single player is megy rendesen.komolyan nem értem.
2014. ápr. 24. 19:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!