Csináltam egy minecraft szervert de amikor rákattintok a run. Bat ra akko megjelenik és hirtelen el is tűnik miért van ez?
Szia.
Mert csinál valamit és utánna rögtön ki is lép (nagy valószinűség szerint valamilyen hiba).
Próbáld úgy hogy nem kattintasz rá, hanem inditasz egy paranccsort (cmd) aztán elmész addig ahol a run.bat található (mappa váltás parancsorban : cd \"run-batot tartalmazó mappa neve\illetve esetlegesen almappa neve" )
Aztán inditod a run.bat-ot. (beirod a parancssorba run.bat és nyomsz neki egy entert) akkor elvileg láthatod, hogy miket ir ki és nem tünik el, miután befejezte a futást.
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
DOS parancsok, azon belül is a cd parancs : paranccsorban help cd.
- egy rövid teljesség igénye nélküli info :
elinditod a paranccsort álltalában a a C:\windows\system32 mappában van, és ezt is jelzi ki : C:\WINDOWS\SYSTEM32>
Visszamész a gyökérbe (CD \ enter - akkor C:\> lesz)
vagy egysével : cd .. enter (c d pont pont enter) - akkor C:\WINDOWS\> lesz, majd mégegyszer cd .. enter - akkor C:\> lesz.
Ha a gyökér mappában vagy lehet menni a minercraft (run bat felé), akár egyessével is :
cd "első mappa neve" - enter (az időzőjel a szóköz miatt van) - ekkor C:\ELSŐ MAPPA NEVE\> lesz, majd ujra cd "Almappa neve" - enter - ekkor C:\ELSŐ MAPPA NEVE\ALMAPPA NEVE> lesz.
Ha elérted a run.bat elérési utvonalát, akkor kiadod a run.bat parancsot és kész.
(Ha van totalcommandered és elmész a run.bat fájlig a mappaszerkezetben és ott adod ki a totalcomanderben a cmd parancsot, akkor nem kell kinlódni a mappáváltással mert midjárt a run.bat elérési mappájában leszel)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!