Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csináltam egy minecraft...

Csináltam egy minecraft szervert de amikor rákattintok a run. Bat ra akko megjelenik és hirtelen el is tűnik miért van ez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 16:53
 1/6 Tengor ***** válasza:
Valószínűleg rosszul van beállítva. Indítsd el a BAT-ot parancssorból és akkor talán látsz hibaüzenetet is.
2014. ápr. 24. 17:08
 2/6 coopper ***** válasza:

Szia.

Mert csinál valamit és utánna rögtön ki is lép (nagy valószinűség szerint valamilyen hiba).

Próbáld úgy hogy nem kattintasz rá, hanem inditasz egy paranccsort (cmd) aztán elmész addig ahol a run.bat található (mappa váltás parancsorban : cd \"run-batot tartalmazó mappa neve\illetve esetlegesen almappa neve" )

Aztán inditod a run.bat-ot. (beirod a parancssorba run.bat és nyomsz neki egy entert) akkor elvileg láthatod, hogy miket ir ki és nem tünik el, miután befejezte a futást.

Sok sikert.

Üdv.

2014. ápr. 24. 17:11
 3/6 A kérdező kommentje:
ezt a mappa váltásos cuccot hogy is kell csinálni nem értem ._.
2014. ápr. 24. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
/ nekem csak ez van
2014. ápr. 24. 18:17
 5/6 Tengor ***** válasza:
Akkor miért szerverrel bajlódsz? Egy játékos világot kinyitni LAN-ra nem elég?
2014. ápr. 24. 18:44
 6/6 coopper ***** válasza:

Szia.

DOS parancsok, azon belül is a cd parancs : paranccsorban help cd.

- egy rövid teljesség igénye nélküli info :

elinditod a paranccsort álltalában a a C:\windows\system32 mappában van, és ezt is jelzi ki : C:\WINDOWS\SYSTEM32>

Visszamész a gyökérbe (CD \ enter - akkor C:\> lesz)

vagy egysével : cd .. enter (c d pont pont enter) - akkor C:\WINDOWS\> lesz, majd mégegyszer cd .. enter - akkor C:\> lesz.

Ha a gyökér mappában vagy lehet menni a minercraft (run bat felé), akár egyessével is :

cd "első mappa neve" - enter (az időzőjel a szóköz miatt van) - ekkor C:\ELSŐ MAPPA NEVE\> lesz, majd ujra cd "Almappa neve" - enter - ekkor C:\ELSŐ MAPPA NEVE\ALMAPPA NEVE> lesz.

Ha elérted a run.bat elérési utvonalát, akkor kiadod a run.bat parancsot és kész.

(Ha van totalcommandered és elmész a run.bat fájlig a mappaszerkezetben és ott adod ki a totalcomanderben a cmd parancsot, akkor nem kell kinlódni a mappáváltással mert midjárt a run.bat elérési mappájában leszel)

Sok sikert.

Üdv.

2014. ápr. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!