Total commanderben . Rar fájlok összefűzése?
Tisztában vagyok vele, hogy nem igazán értek hozzá, de megjegyzések helyett légyszi inkább segítsetek!
Szóval letöltöttem egy torrent játékot, persze a fájlok darabokban vannak, megnéztem tutorialokat, de nem értem, ennek ellenére sem az egészet. Addig eljutottam, hogy az stv-vel végig kell ellenőriztetni, aztán pedig kicsomagolni az első rar-t. De utána? Mégis mit kéne egyestíeni vagy hogyan, ha a többi nincs kicsomagolva, vagy nem kéne kicsomagolni a többit is? Sajnos a videókból erre nem sikerült választ kapnom.
Ja és mivel egyáltalán nem vagyok ilyenben jártas, ezért légyszi úgy mondjátok, hogy egy laikus is megértse! Köszönöm :)
Ha 1 mappában vannak a rar fájlok, akkor a program automatikusan egyesíti őket.
Ha az elsőt már kicsomagoltad, akkor valószínűleg készen is vagy, mert már egyesítette.
Szia.
Totalcommanderben : ALT+F9 a kitömöritési parancs (ahogyan a töbiiek irták az első rar fájlon - RAR kiterjesztés - állva) akkor a másik oldalra kibontja ami a rar fájlban/fájlokban volt.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!