Miért nem indul el a játék Vista alatt?
Figyelt kérdés
Van egy játékom, aminek a neve Trucks & Trailers, és nem akar elindulni, pedig próbálkoztam a kompatibilitással, és semmi. "A Trucks & Trailers működése leállt". A gépigényem meg van ehhez a játékhoz. (Egyedül a proci, ami nekem 2,0 GHz és a játék minimális rendszerkövetelményénél pedig 2,2 GHz-t javasol, pedig régebben a Windows 7-en ment simán.) Mi lehet a probléma?2014. ápr. 23. 20:32
2/6 A kérdező kommentje:
igen, eredeti
2014. ápr. 23. 20:52
3/6 anonim válasza:
Akkor irj a supportnak, ok jobban tudnak segiteni.
4/6 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2014. ápr. 23. 21:05
5/6 anonim válasza:
Ahogy irtam, ugy ertem. Irj a jatek keszitoi supportnak es nekik dalold el a problemad. Annyibol hogy "A Trucks & Trailers mukodese leallt", mi nem fogjuk tudni megmondani hogy mi a gond.
Lehet a support mar talalkozott hasonlo problemaval Vista alatt es tudnak ra megoldast.
6/6 anonim válasza:
a windows rendessen felvan telepitve ? Én voltam ugy hogy újrakellet rakni mert aki elöte telepitete összecseszte, és csak zene szólt a kép nemtöltödöt be. A játék doboza írja a vistát vagy se és milyen régi írták ezt a játékot egyáltalán vistára ? ha nem akkor programozot kell keresned aki megirja vistára a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!