WinFast pvr2 progit használtam XP alatt, most win 7 alatt nem megy, miért?
Figyelt kérdés
Vagyis, kipróbálás céljából win 7-et is telepítettem a gépre XP melle, és a win 7 alatt nem indul a PVR2. DBA hibát ír ki. Mit tegyek?2014. ápr. 22. 18:35
1/4 anonim válasza:
Gondolom azért mert a Windows 7 nem annyira kompatibilis az XP-s programokkal. Keresned kell egy másikat :/. Én is így voltam vele átállás után.
2/4 A kérdező kommentje:
Vagyis más drivert? Keveset értek hozza, tudnál segíteni? XP alatt is sokat kínlódtam míg el tudtam a TV-t indítani, azért nem is töröltem meg le.
2014. ápr. 22. 19:03
3/4 coopper válasza:
Szia.
Nézd meg ezt hátha : http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
Sok sikert.
üdv.
4/4 A kérdező kommentje:
Nos, végre sikerült elindítanom a TV-t. Leírom, hogy hátha valakinek szüksége lesz rá, annyit kellet csinálnom, hogy a hangkártyát újra kellet installáljam win 7-re es a PVR 2 drivert is win 7-re.És máris működik. Köszönöm a segítséget mindenkinek.
2014. ápr. 25. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!