Miért nem megy a Left 4 Dead 2?
Figyelt kérdés
Patcheltem, elindítom, bejön az intro, és a loading képnél bejön a Razor1911-es kis kép, majd eltűnik, várok, és egyszercsak kilép...
Crackeltem is már razor1911-es crackel, de ugyanaz...
vki tudna adni egy leírást, hogy hogyan lehet elindítani?
2009. dec. 23. 09:31
1/7 anonim 

válasza:

rakd fel a steamet és automatikusan bebootolja magának eggyik ismerősőmnek a razor 1911ees left 4 dead el volt ien baj amint elinditotta steamet már nem lépett ki
2/7 A kérdező kommentje:
jó, de amikor fel akarom rakni a steam-et, ami a left 4 dead 2 cd-jén van, akkor kér product code-t...
erre tudsz megoldást???
2009. dec. 23. 17:07
3/7 anonim 

válasza:

a letöltött packba nem volt product key generator vagy csak egy sima txt fájl illetve regisztrációs bejegyzés is szokott lenni néha ha nem akkor guglizz rá hogy left 4 dead 2 product key vagy hasonlo és csak találsz;)
4/7 A kérdező kommentje:
nincs semmi ilyesmi, neten sem találtam, most no steam patchel próbálkozom...
egyenlőre sikertelenül... :(
2009. dec. 24. 16:46
5/7 A kérdező kommentje:
nah sikerült crackel... :)
2009. dec. 24. 18:12
6/7 Fogas válasza:
nekem is ez a problémám van, hova húztad a crack et?
7/7 anonim válasza:
valaki nem küldené el nekem a razor fájlokat email címemre mate2113@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!