Tudnátok mondani kis gépigényű játékot?
A gépem:
Processzor: intel pentium t3200 2.00ghz
Ram: 1Gb
Videókártya: mobile intel 4 series express chipset family 256mb
Op.rendszer: Win XP PROFESSIONAL SP3
Akármilyen játék jöhet kivéve horror , stratégiai.
Ja és ha számít valamit laptopom van igen rossz hűtéssel.
Kösz ebből mindet ismerem :)
SAMP-al játszottam -> meguntam.
NFS MW meguntam
Cs-zni szoktam
WoT nem fut el minimumon se :(
Minecraft laggol :(
CoD 1.2. kiakasztottam (2.részét 2x is) 3 nem fut el.
Team Fortressel játszottam laggolt.
LoL nem fut
Half Life --> meguntam
Burnout Paradise nem fut
Halo-t kipróbálom
Far Cry 1-el játszottam.
Bf-et lehet kipróbálom.
Sims -eket nem szeretem (3 nem is fut)
Simcity 4-el játszottam nem tetszett.
Amúgy köszönöm szépen a választ :))
Max Payne 1,2
Return to Castle Wolfenstein
Wolfenstein: Enemy Territory
Medal of Honor: Allied Assault
The Elder Scrolls III: Morrowind
Deus Ex
Mafia (én most a 2-t tolom, de az neked nem menne el. De állítólag az első rész még jobb is, mint a 2.)
Thief 3: Deadly Shadows
Amúgy #1 voltam. A sampot lehet meguntad, de single playerben kipörgetted már a San Andreast, vagy esetleg a Vice City-t? :)
Amúgy karácsonyra kaptam egy Dell Inspiron 640m laptopot (Intel Core Duo T2300E 1,66ghz, 1gb ram, Intel GMA 950). Szóval a kérdés számomra is aktuális.
Pedig engem pont a single kötött le :P
Sajnálom, de több játékot nem igazán ismerek. Esetleg ezek között nézelődj: [link]
De keress köztük régieket.
Ez a kettő tuti bejön: Lego Batman, Call Of Duty 4
Tuti elfutnak a gépeden ha véletlen az eggyik picit laggolna akkor tedd a resolutiont 640-re a lego batmann-nél pedig 800-ra a Cod 4 tuti menni fog mert ez modern warfare és azok úgy készültek h, az én béna 1.7 ghz 2gb ramm-omon a cod modern warfare 3-is ment akadás mentesen. Esetleg ha nem tetszik akkor Star Wars Battlefront 1-2
Én mindenféleképpen ajánlom neked a Project64. nevű emulátort.
nagyon kicsi a gépigénye, egy 2-es gépen is futna.
Viszont ennek az emulátornak a segítségével tudsz játszani a gépeden Nintendo64-es játékokkal.
Voltam hasonló helyzetben, és akkor találtam én is rá, és a mai napig is használom, pedig most már komolyabb gépem van mint a régi 1magos. Szóval én ezt ajánlom, a Nintendo64-es játékok meg nagyon picik, pár megabájtak, telepíteni nem kell, csak az emulátorral beolvastatod, és nem kell mindig előröl kezdened a játékot, tudsz ezzel is menteni.
meg még annyi, hogy nagyon szép grafikái vannak a játékoknak. Ezen belül a GTA 5-ajánlom Nintendo64-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!