Valaki Titanfall?
Figyelt kérdés
Lenne egy óriási kérésem! Ha van valaki aki megvette a Titanfall című játékot,és osztozna velem az origin accounton amin rajta van légyszi írjon privátot! szeretnék játszani a titanfall-on de még nem vettem meg. megbízható vagyok teljes mértékben. ha van valaki akivel közösen tolhatok egy titanfall karit írjon! :) nagyon jól játszom,nem verem át köszi :)2014. ápr. 21. 16:34
1/5 anonim válasza:
ilyen biztos nincsen. és 1 accountot csak 1 ember használhat. ez olyan mint ha mondanád egy ismeretlennek ad kölcsön az audio a8-at meg még nem próbáltam vigyázok rá nyugi csak amig nincs kessem addig el vinném pár körre.
magyarul úgy ki lennél nevetve meg meg pofozva ahogyan még nem voltál..
2/5 A kérdező kommentje:
Egyrészt kár hogy Magyarországon nem bíznak meg egymásban az emberek, és abban sincs igazad hogy Origin accountot egy ember használhat mert énis egyet használok közösen a haverommal és kérlek ne túlozzunk Ennyire mert egy játék meg egy autó nem összehasonlítható értékileg. Köszönöm a választ pancserkám, de én nem a véleményed kérdeztem... ;)
2014. ápr. 21. 17:51
3/5 |Orfeusz| válasza:
Jó de azért az nem valószínű, hogy valaki megveszi a játékot, aztán ingyen kockáztatja az egészet azzal, hogy egy idegennek megadja a jelszót, aztán nem is tud játszani amikor az ismeretlen pajtija játszik vele. Teljesen nonszensz.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez is igaz. Csak gondoltam hátha van valaki akivel csinálhatnám a karakterét :/
2014. ápr. 21. 23:28
5/5 |Orfeusz| válasza:
Szerintem ha valaki kifizet legkevesebb 9600 forintot egy játékért az nem kockáztatja az egészet hogy gyorsabban fejlődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!