Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A kérdés: Komplett DVD-t...

A kérdés: Komplett DVD-t ripelnék (video_ts) valamilyen mpeg formátumba, tök mindegy milyenbe. Ami kifogott rajtam, és a lényeg lenne, hogy trackenként bontva kéne a végeredmény, nem egy fileban. (Kizárt hogy kézzel vágjam meg) Ötletek?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 21. 12:52
1 2
 11/14 csacsi2 ***** válasza:
Igaz chapter a fejezet... Lényegen nem sokat változtat a VIDEO_TS tárolja a videofilm adatait. Vob maga a video (mpeg2), az ifo meg tartalmazza, hogy mi mettől meddig. A dvdDecrypter kiolvasa az ifo-ból és már úgy menti le, hogy elhagyja a menüt és meghagyja a fejezeteket.
2014. ápr. 21. 19:43
 12/14 anonim ***** válasza:
A DVD Decrypterben be lehet állítani, hogy fájlméretenként vagy éppen fejezetenként darabolja a fájlokat, a stream processing pedig szétszedi a hangsávokat külön fájlokba, ezutóbbi a track. Ezen az se változtat, ha nem ismeritek a programot, és lepontoztok. Ennek tükrében látható, hogy Csacsi szokás szerint csacsiságot ír, de ezen már meg se lepődünk... Pontozzatok csak le, annyit értetek a témához, mint egy kőműves...
2014. ápr. 21. 19:53
 13/14 csacsi2 ***** válasza:
Na ez meg... legalább elismertem hogy chaprer helyett track -ot írtam, te meg leszálhatnál rólam!Lehet csacsi vagyok de nem vagyok tapló...A pontozásról meg annyit hogy lesz@rom!Nem pontozok, nem miattam vagy 70%-os!
2014. ápr. 21. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Én nyomtam egy zöldet, 10. vagyok....:)

Az okozta nálam a félreértést, hogy soha nem használtam ifo módban, csak iso, meg fájl módokban.

Szóval csacsi2 is jól írja, én nem tudtam, hogy chapterekre is szét tudja szedni. Bocs az értetlenkedésért, de legalább már én is tudom....:)

2014. ápr. 21. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!