FIFA 14 telepítési hiba Originen keresztül, valaki ötlet?
FIFA 14-gyel eljátszottam egy darabig, az Origin szerint 331 a játszott órám vele. Rátérek a lényegre..
Kisebb problémák miatt le kellett törölnöm a FIFA 14-et. Mappával együtt letöröltem, vezérlőpultból is.
Újra akarom telepíteni, berakom a CD-t (mert eredeti van meg)kiírja, a Telepítés menetét. (origin telepítése, fiók beállítása,játék telepítése), rámegyek, hogy "Folytatás", ki x-eli ezt az ablakot, odavisz az Originnál a játékok tárolásához, kiírja a FIFA 14 képénél, hogy "Telepítés előkészítése..." és alul előjön egy Origin ablak. (100% biztos vagyok benne, hogy ez a telepítő ablak)Alt+tab-bal, 2x rákattintok nem. Sehogy sem tudok egyszerűen rámenni.. Nem akarok hazudni, igazat mondom minimum 3 órája keresem a megoldást de nem találom.. 32 bites Windows 7em van, eddig tökéletesen ment a FIFA 14 a gépemen, sőt a FIFA 13 is megvan CD-n, az is tökéletesen ment. Tudtok segíteni?
Megoldás?
Beteszed a lemezt szépen a szekrénybe, az életben soha többé nem lesz rá szükséged. Elindítod az Origint, bejelentkezel abba a fiókba, amin eddig játszottál, a játékaid listáján rányomsz a FIFA14-re, majd a telepítésre. Megvárod, amíg letölti és telepíti. ilyen egyszerű. A lemez egyszer használatos, igazából semmi értelme, csak a kulcsot adja. Sok új EA játék már üres dobozzal jön, lemez nélkül éppen emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!