DirectX frissítés?
Az lenne a problémám hogy amikor játszok Battlefield 3-mal akkor lefagy a gépem !
Már tettem ki egy kérdést is hogy ez mitől lehet és azt mondták hogy frissítenem kell a DirectX-et.
Már mindenhogy próbálkoztam frissíteni a DirectX-et de a játék alatt még most is lefagy!
Hogyan tudnám frissíteni úgy a DirectX-et hogy a játék alatt ne fagyjon le?
A válaszokat köszönöm! (mennek a zöld pacsik)
Hát az lehet hogy az alaplap vagy pedig a processzor
Proci : AMD FX-6300
Alaplap : Asrock 960GM/U3S3 FX
Írd le a géped paramétereit pl. az aida64 -el, ezzel megnézheted a hőmérsékleteket is (stabilitásteszt).
directX nem olyan mint a flashplayer, nem frissül sűrün!
futtatásba írd dxdiag
nézd meg a képernyő fülön hogy nem ír -e hibát (ill. a verzióját nézd)XP -nél DirectX 9.c az utolsó verzió már régóta.
Egyes directX problémák viszont a videokártya driver hibái is lehetnek (frissítés)...de nem ugrok előre,
írd le az operációsrendszer és géped paramétereit, nézd meg a hőmérsékleteket (terhelés/stabilitásteszt alatt)
Amikor játszok és utána kilépek akkor az Aida64 44* fokot mutat (legalábbis mikor mindig megnéztem mindig 44* fokot mutatott)
Op rendszer: Windows 7 Ultimate
Memória : Kingmax 2x2GB 1333MHz
VGA: Nvidia Geforce GTX 560 Ti 1GB
Mertevlemez: 1TB
proci : AMD FX-6300 3.50GHz
Alaplap: ASRock 960GM/U3S3 FX
(dxdiag) Képernyő
megjegyzések: nincs Probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!