Honnan lehet letolteni a pes10-hez magyarosítást? Nekem mért nincsen benne a chelsea-nek a dressze PES10-BEN
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 17:23
1/5 anonim válasza:
A PES 10 sose magyarul jön ki, 99% hogy sehol sem fogsz találni hozzá magyarosítást (bár a google a barátod lehet)
Sok csapatnak nincs dressze és címere a játékban, hiszen nincsenek licenszelve ezek.
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok: bele lehet importálni saját mezt a pes-be
Van egy jó oldal ahol sok letöltés van pes-ekhez és magyar: [link]
Regisztrálj és tölts le mezcsomagot meg mezimportáló programot. Mondjuk pes-hez még nem használtam, fifához volt anno ilyenem!
3/5 anonim válasza:
benne van a Chelsea csak nem úgy hogy Chelsea FC hanem úgy hogy London FC és ez azért van mert a Chelsea nem adott jogot a pesnek hogy betegye rendesen!2010be angoloknál a pool és a mu van megcsinálva rendesen
4/5 anonim válasza:
Ezt a PATCH-t kell felrakni!
"PESEdit.com 2010 Patch 1.4"
Bent lesz rendesen az összes csapat,mezzel 1ütt!Még a Bundesliga is!
5/5 anonim válasza:
ha leszeded a HUN patcht akkor benne lesz sok csapat + bajnokság+ a chelsea meze +magyarosítás(sajna nem teljes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!