Miért akadozik a film a gépen, ha bármelyik lejátszóval lejátszom? Letöröltem az ATI-t, ez lenne az oka?
Szóval ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek, akkor az egész Windows Media Player akadozik, és így van minden más progival. Sőt!, ha a youtube.com oldalon kinagyítom a képet, akkor is ez van.
Nem olyan rég véletlenül letöröltem az ATI pogramot.
Ha ez miatt akadozik, hogy csináljam meg? honnan töltsem le az ATI-t?
előre is köszönöm.
ATI a videokártyád vezérlőprogramja ami igenis befolyásolja a filmek nézhetőségét is,a drivert innen töltheted le: [link]
ATI Radeon™ Video Card Drivers-re kattintva válaszd kia rendszered, töltsd le és telepítsd!
Ajánlom, hogy tegyél fel egy kodekcsomagot, (pl K-Lite) ami sokszor hasznos tud lenni ha nem menne a film.
jajj itt már jártam, de itt most akkor mire kattintsak, vagy mit töltsek le?
(bocsi, de tényleg nem értem:S)
de amúgy köszönöm a segítséget.
azt hiszem megtaláltam:D
köszönöm:D
na, tehát most rákattintottam arra, hogy ATI Radeon™ Video Card Drivers, aztán ott arra, hogy: Individual Catalyst Components, azon belül pedig a Windows Xp 32 bit-re.
letöltöttem, feltelepítettem, és semmi....
akkor mást kellett volna letöltenem, hogy jó legyen?
(azért ezt töltöttem le, mert emlékszek, hogy ez a Catalyst volt meg nekünk)
lehet hogy nem az Individual Catalyst Components-ben kellett volna letölteni...
Biztosan Windows XP-d van, ami 32 bites?
Kattints ide és ott lesz a Download gomb: [link]
Azt telepítsd fel és indítsd újra a gépet...
jajj nem, nem.
sikerült a Catalyst-tel. köszönöm nagyon a segítséget:D
ja, és kellemes ünnepeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!