Battlefield 3 hang akadozás és kihagyások miért vannak?
Figyelt kérdés
Egy Lenovo IdeaPad G505s notebookon szeretnék játszani a játékkal, de nagyon rossz a hang(akadozik, vagy egyátalán nincs hang).
Adatok:
Proci: AMD A8-4500M (1.9-2.7 GHz)
Videókártya(k):AMD Radeon HD 7640G + Radeon HD 8570M Dual
RAM:4 gb
HDD: 1 tb
-A videókártyák mindegike a DirectX 11-es verzióját támogatják. Nem tudjátok miért lehet rossz a hang?
Ha kell még valamilyen adat azt is írjátok meg és válaszolok.
2014. ápr. 20. 09:50
1/2 anonim válasza:
Szia, szerintem a proci kicsit kevés... de indítsd el a játékot és figyeld valamilyen progival a processzort és ha nagyon felpörög, akkor azért akadhat a hang szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
Amikor elindul a játék, akkor felmegy 100% ra a proci és utána leugrik 50% ra és azt tartja.
A neten találtam egy videót amiben az affinitást állították át a CPU 0 ra, de ott 2 mag volt az én procim meg 4 magos.
Ez sem vált be, ahogyan én érzékeltem.
2014. ápr. 20. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!