Mi baja lehet a Counter Strike 1.6-nak?
Figyelt kérdés
Ha szervereken játszom, akkor egy idő után(változó) lefagy, de olyan szinten, hogy újra kell indítanom a gépet, mert még ha sikerül is bezárnom, belassul a gép. Ez a probléma PC-n és laptopon is fennáll, PC-n Win 7, laptopon Win 8 van, mindkét op. rendszer eredeti, de a CS nem. Próbáltam már sok helyről letölteni, és már rengetegszer újraraktam, de mindig visszatér a probléma.
Régen jól működött, több hónap alatt sem fagyott le, most meg maximum fél óráig megy. Szerintetek mi lehet a gond?
2014. ápr. 19. 22:27
1/9 anonim 

válasza:

Ha eredeti OP rendszert használsz, akkro tényleg nicns pénzed 3-4 ezres játékra? Jobban jársz, ha megveszed, nem nagy pénz...
2/9 anonim 

válasza:

Egyébként rendszergazda módban futtatod? Win7 win8on az összes játékot úgy kell elindítani.
3/9 anonim 

válasza:

Lenne rá pénzem, csak nincs olyan bankkártyám, amivel megvehetném... :/ És rendszergazda módban futtatom.
4/9 anonim 

válasza:

Nem csak bankkártyával lehet megvenni... counter strike anthology a neve, írjad be googleba... Utánvéttel lehet fizetni, én is így vettem. Benne van a CS 1.6 meg a CZ is. Természetesen steames.
6/9 anonim 

válasza:

Szerbiából meg tudom venni? :D Mert ha igen, akkor megveszem! :D
7/9 anonim 

válasza:

Gondolom. Posta bizonyára kiviszi. De amúgy meg egyértelmű miért fagynak be a szervereid... SZerbiából magyar szerón? Ne viccel. Úgy persze, hogy laggol, ezt a steames cs sem fogja megoldani. Mennyél szerb szerverekre, az jó lesz.
8/9 anonim 

válasza:

Mégis miből gondolod, hogy magyar szervereken játszom? :D
9/9 anonim 

válasza:

Gondolom, ha már magyar weblapon kérsz segítséget. De ez esetben akkro böngésszed a szerb weblapokat, szerb fórumokat, és rendeljél Szerbiából. üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!