Chrome-nál mitől állítódhat át a használt böngészo google-ről yahoo-ra? Ez aztán teljesen összezavar mindent. Én állítottam el valamit?
Gondolom az alapértelmezett keresőre gondolsz!
A Google-t, mint alapértelmezett keresőt a Chrome-ban a :
Beállítások - Keresés menüpont alatt tudod visszaállítani.
Miért van ez? Ismerősek ezek a gombok?
Accept, Accept, Agree, Yes, Accept, Agree, Yes, Yes, Yes, Accept, Agree, Yes, Yes, Yes, Yes.
Ismerkedj meg a következőkkel:
No, Decline
Szóval mikor legközelebb telepítesz valamit, nézd meg, hogy még milyen szarságokat kínál fel mellé.
Nem telepítettem semmit,nem állítottam semmit.
Egyszerűen munka közben vettem észre,hogy ami eddig google keresőből futott,most a jellegzetes yahoo jelölést alatt fut.
Így mi a megoldás?
Vésem,Chromot használok mindenre.
Ebben van ez a beállítási problémám.
Így más pontos?
Akkor a 3# válaszban a felelet, a böngésződ jobb felső sarok három vizszintes csík,katt rá>eszközök>bővítmények,ha van ismeretlen vagy yahoo töröld vagy tiltsd le,ezután beállítások>új lap oldal módosítása>következő oldal megnyitása,jelöld be a kőrt és írd be [link]
Ugyan ezt írd be az oldalak beállításában,majd a keresőmotort a listából kiválasztani a google alapértelmezett.Indítsd újra a böngészőt,kész.Ha van időd egy víruskeresést is csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!