Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Videó letöltés indavideóról?

Videó letöltés indavideóról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Abban szeretnék kérni segítséget, hogyan tudnék az indavideóról filmet , sorozatot letölteni úgy hogy utána kiírnám dvd-re is? Milyen programot kell használni hozzá és hogyan? Interneten nagyon sok programot találtam. Nektek melyik vált be és hogy tudtátok letölteni? Ha indavideóról le tudnék filmet tölteni akkor átkonvertálnám és ki szeretném írni cd-re is ez lehetséges?

Előre is köszönöm a segítséget :)

2014. ápr. 18. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Böngészőből vagy a cache-ből kibogarászod a valószínűleg .flv fájlt :P
2014. ápr. 18. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Freemake Video Downloader

Teljesen egyszerűen működik, és ha akarod, még át is konvertálja neked a letöltött fájlt.

Sajna az oldal nem hagyja linkelni

2014. ápr. 18. 18:01
 3/5 anonim válasza:
Töltsd le a Maxthon böngészőt az bármilyen internetes oldalról letudja tölteni a videót csak rá kell húzni a videóra az egeret és a videó jobb felső sarkában megjelenik a letöltés nyíl.
2014. ápr. 18. 18:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

És ezzel kapcsolatban lenne egy másik kérdésem is....lényeg,hogy én sorozatot töltök le indavideóról ami már sikerült is! Flv és valamelyik részt mp4-be tudom letölteni aztán átkonvertálom divx-be. A 45. részig ez sikerült is és ki is tudtam írni, viszont az utána lévő részeket már nem tudom kiírni. Vagy is letölti a teljes részt (egy sorozat 20 perces) és a konvertálás után pedig csak 3 percig megy a sorozat és a dvd-n is csak az első 3 percig megy. Pedig ugyan úgy töltöttem le és a konvertálásnál sem állítottam el semmit......szerintetek mi lehet az oka? Eddig teljesen átkonvertálta gond nélkül.

2014. ápr. 22. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Megint én......én szőke na most azt hiszem rájöttem mi a gond...most néztem a konvertálót (a xilisoft video convertert használom) és most vettem észre, kiírta nekem hogy legfeljebb minden fájl 3 percesre lesz alakítva ha jól fordítottam le.....korlátozza a konvertálást :(
2014. ápr. 22. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!