PS2 Pal/NTSC probléma (? )
Figyelt kérdés
Softmodolt PS2-höz (pal verzió) szeretnék letölteni játékokat iso formátumban. Az lenne a kérdésem, hogy az NTSC játékok is mennének a konzolon? Egyáltalán miben különbözik egy pal és egy NTSC játék?2014. ápr. 17. 22:04
1/9 anonim válasza:
Google megmondja, mi a különbség PAL és NTSC között. A kérdés meg nem is számítástechnika, és főleg nem programok...
2/9 anonim válasza:
NTSC kicsit alacsonyabb felbontás,az hogy működik-e nem is annyira a ps2-től függ hanem,hogy a TV-d ismeri e az NTSC-formátumot.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ne cifrázzuk mind a két változat menni fog.
De az nt az fekete fehéren de ha pl van egy ps2 rgb kábeled akkor még az 1000 éves tv-n is színes lesz a kép de a mai tv-k már mind képesek kezelni ezért már erre a kábelre sincs szükséged csak beteszed és játszol ennyi!Ha mégsem kezelné és nincs ilyen kábeled akkor már van olyan progi ami megoldja az isot hogy színes legyen keres rá így (ps2 iso ntsc to pal converter) (De az én tv-m 2002 kiadású képcsöves és az is kezeli Rgb)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Volna egy másik kérdésem is: Azóta írtam ki játékot (NFS Undrrground) 4x-es sebességen. Az átvezetők mennek rendesen, de a játék néha belassul futam közben (pl. alagútban) és van amikor egy pillanatra meg is áll a pályák bizonyos pontjain. A többi írt játék (használtan vettem, a tulajdonos adott hozzá 4 játékot) rendesen fut. Segítene valamennyit, ha a játékot 2X-es sebességen írnám meg?
2014. ápr. 30. 07:48
5/9 anonim válasza:
Mindig a legkisebb sebességgel kell írni a legjobb az 1X sebesség.Amiket kaptál azok bizonyára már régebben kiírt játékok a mostanában kapható írókkal és lemezekkel már nem lehet olyan jó minőségűre kiírni egy játékot mint régen ehez régi író és lemez kéne. Régebben a minőség most már inkább a gyorsaság számít.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem írták ki régebben, maximum 2-3 hónapja, a tulaj azért adta el, mert újabb konzolt vett, a ps2-t már nem is használta. Egyébként én pont ugyanolyan lemezre írtam, mint ő (Maxell DVD-R)
2014. máj. 1. 09:09
7/9 anonim válasza:
De amivel kiírta az lehetett egy régi író.
8/9 anonim válasza:
Amúgy a softmod-nál lehet pendrive-ról is játszani.
9/9 anonim válasza:
Ne mindig a készülékben keressétek a hibát ha frissen ki írt lemeznél történik ez akkor keres másik isot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!