Miért nem fut a Cod 2?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ezelőtt normálisan futott a nootebookomon a játék (win7 home op. rendszeren) ,de miútán ujra telepítettem (win7 unlimited) azóta nem jó már leszedtem 10 külömböző helyről a gamet ,de mindnél ugyan az a probléma a játék elindul de egy idő után kilép nagy feketeség utána valahogy behozom az asztalt és ott íírja h directx hiba bezárom a gamet és megnyit egy oldalt (directX 9.c ) de már azt is leszedtem frissítettem de nem jó :( Válaszokat előre is köszönöm.2014. ápr. 17. 10:07
1/8 Tengor válasza:
Dirvereket felraktad?
Minek az Ultimate kiadás?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen felraktam a drivereket.Az unlimitet ajánlották .
2014. ápr. 17. 10:42
3/8 Tengor válasza:
Jajj...
Egy halom szolgáltatás van benne, amit nem használsz otthon ellenben CPU időt és memóriát esznek. Cseréld a szagértőidet!
4/8 A kérdező kommentje:
Szerinted akkor valtsak vissza homera?
2014. ápr. 17. 10:47
5/8 A kérdező kommentje:
Az a baj nem vagyok nagy gép zseni.
2014. ápr. 17. 10:48
6/8 A kérdező kommentje:
file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Activision/Call%20of%20Duty%202/Docs/TechHelp/Tech%20Help/Information/Direc
Ezt adja be miután kilép a cod-ból
2014. ápr. 17. 11:53
7/8 Tengor válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__1417559-c..
Előző win is 32 bites volt? Most miért 64-es van fenn?
8/8 A kérdező kommentje:
Ezelőtt is 64 bites volt rajta és azért mert 4gb.-rammal rendelkezik a gép . Igen próbáltam már ezt a mikrofonos megoldást is de nem jó . Mindegy újra rakom majd ezt a sza""t és hátha azért köszi :D
2014. ápr. 17. 12:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!