Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki küldene egy leírást...

Valaki küldene egy leírást film írásához?

Figyelt kérdés
Divx-es DVD lejátszóhoz kellene kiírnom pár filmet DVD lemezre, de az integrált íráson kívül mást még nem használtam. (avi és mkv formátumú filmek)

2014. ápr. 16. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
CTRL+C; CTRL+V, egyéb kérdés? Nero is tud ilyet, de minek dolgoznál segédprogrammal, ha két billentyűparancs is képes megoldani?
2014. ápr. 16. 19:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Talán mert hiába írtam ki "CTRL+C; CTRL+V" módszerrel, nem vitte a lejátszó...

azért kértem segítséget, hogy ki tudjam normálisan filmként írni és nem adatként.

2014. ápr. 16. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ajánlom ezt,ingyenes és egyszerű:

[link]

Letöltöd,telepíted,elindítod.Egyből adatlemez készítésen áll az is kell neked>ok.A felső ablakban megkeresed miket akarsz kiírni és áthúzod őket az alsó ablakba.Bal középen írásra katt,sebesség 4szeres vagy ha nagyon biztosra akarsz menni akkor 2szeres kiválasztása>írás indítása,ennyi.Az avit 90 % hogy le fogja játszani viszont az mkv-t tuti hogy nem,konvertáld át előtte mondjuk Format Factory-al.Nem tudom mekkora az mkv és hogy milyen a géped ez jó ideig eltarthat lehet hogy kár elkezdeni,próbáld ki.

[link]

2014. ápr. 16. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! 1 GB körüli filmek, a konvertálási idő nem gond, seed miatt gyakran hagyom bekapcsolva a gépet.

Ha DVDR/DVD9 kategóriás filmet ( audio_ts és video_ts könyvtár) írok ugyanígy, vinni fogja a lejátszó?

2014. ápr. 16. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az akkor rendes dvd,vinni fogja,csak akkor a video dvd készítését kell választani az íróprogramban.
2014. ápr. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!