Valaki küldene egy leírást film írásához?
Talán mert hiába írtam ki "CTRL+C; CTRL+V" módszerrel, nem vitte a lejátszó...
azért kértem segítséget, hogy ki tudjam normálisan filmként írni és nem adatként.
Ajánlom ezt,ingyenes és egyszerű:
Letöltöd,telepíted,elindítod.Egyből adatlemez készítésen áll az is kell neked>ok.A felső ablakban megkeresed miket akarsz kiírni és áthúzod őket az alsó ablakba.Bal középen írásra katt,sebesség 4szeres vagy ha nagyon biztosra akarsz menni akkor 2szeres kiválasztása>írás indítása,ennyi.Az avit 90 % hogy le fogja játszani viszont az mkv-t tuti hogy nem,konvertáld át előtte mondjuk Format Factory-al.Nem tudom mekkora az mkv és hogy milyen a géped ez jó ideig eltarthat lehet hogy kár elkezdeni,próbáld ki.
Köszi a segítséget! 1 GB körüli filmek, a konvertálási idő nem gond, seed miatt gyakran hagyom bekapcsolva a gépet.
Ha DVDR/DVD9 kategóriás filmet ( audio_ts és video_ts könyvtár) írok ugyanígy, vinni fogja a lejátszó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!