Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok a Picasa képszerk...

Hogyan tudok a Picasa képszerkesztőn valamilyen "mutatós" szignót, aláírást szerkeszteni képekre?

Figyelt kérdés
Akár egy nevet valamilyen betűtípussal is, de hogyan tudom egyesével elhelyezni, úgy hogy ne kelljen mindig beírni a fotókra.
2014. ápr. 15. 19:44
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Hátha ilyesmire gondoltál:

http://www.youtube.com/watch?v=WBGS1b28dxk

2014. ápr. 16. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem erre gondoltam. Ez egy egyszerű szöveg be-el-helyezés a képre.

Mint fentiekben már taglaltam, hogy ne kelljen mindig beírogatni a (aláírást) szöveget, csak valahogy megjeleníteni és okézni. Mint máshol pl.: másolás > jobb klikk > beillesztés > oké.

2014. ápr. 16. 17:47
 3/3 CspCsj ***** válasza:

A Picasa ilyesmire nem alkalmas, de rengeteg ingyenes képszerkesztő van, ami rétegeket is kezel, és ha az adott program saját formátumába mented (nem jpeg), vagy exportálod transzparensként akkor más képekre könnyen rámásolható:

-nagyméretű, profi szintű: Gimp (170MB), Inkscape (180MB)

-kicsik, rengeteg funkcióval: Artweaver (45MB), Photofiltre v7 (15MB)

stb.

2014. ápr. 17. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!