Szerinted melyik a legjobb? : GTA- Episodes From Liberty City, The Ballad Of Gay Tony, Chinatown Wars, The Lost And Damned, IV, Vice City Stories, Liberty City Stories, San Andreas, Vice City, III,2, London 1969, Grand Theft Auto? Miért?
05-01 11:17
igen, csak 4 év van közöttük, de az a négy év alatt megjelentek a shaderek és kijött a DirectX9, ami nagy hatással volt a játékok grafikájára
egyébként a főhős neve Claude Speed, és GTA SA-ban sem beszél
Legjobb zenék a Vice City-ben vannak.
A borús idő azért van (amúgy én is utálom), mert Liberty City New York-ról lett mintázva és ott borús az idő. A GTA IV-ben is sokszor az emiatt.
1. San Andreas
2. GTA IV
3. The Loast and Damned
4. GTA Episodes from Liberty City
5. Liberty City (Stories)
6. GTA III
7. Vice City (Stories)
8. The Ballad of Gay Tony
9. Chinatown Wars
10. GTA
11. GTA II
12. London 1969
A kérdés már hülyeség, mert az EFLC két részből áll, a TLAD és a TBoGT, szóval külön nem lehet választani, tehát nincs értelme a felsorolásnak.
A legjobb rész a GTA IV, realitással, jobb grafikával, és normális történettel.
Agyatlan erőszak és irreális dolgok helyett végre normális karaktereket és kinézetet kaptunk.
A sorrend egyébként így van: GTA IV, Vice City, EFLC (Csak a TBoGT húzza le), San Andreas, III
1. Gta San Andreas
2. Gta Liberty City Stories
3. Gta 3
4. Vice City
5. Gta The Lost and Damned
6. Gta Vice City Stories
IV-ven nem játszottam még.
GTA- Episodes From Liberty City - Alapból benne van a TBoGT és a TLaD - enkem eddig ez a top 1 amúgy..
Chinatown Wars-megvettem PSP-mre tok jó játék az tmeg kell mondani!
IV-jó játék, csak nem tud lekötni
Liberty City Stories- úgyszint psp-mre van meg, nekem bejön ez a játék, és szeretem is.
San Andreas- nagyon jó főleg az MTA-val vagy a SAMP-al.
Vice City- perfect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!