Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van nekem egy DPS Dream 7...

Van nekem egy DPS Dream 7 tabletem. Csatlakoztattam a gépemhez és nem ismeri fel a tabletomat a számítógép. Milyen programot tudnátok ajánlani, ami segítené azt, hogy felismerje a tabomat a pc?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!!

2014. ápr. 15. 01:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Milyen oprendszer van a gépen?
2014. ápr. 15. 01:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Windows XP
2014. ápr. 15. 02:41
 3/13 anonim ***** válasza:

Az egy kicsit buta az ilyen eszközökhöz. Nem is csoda, van köztük 12-13 év korkülönbség.

Esetleg ezzel próbálkozhatsz: [link]

Nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér.

2014. ápr. 15. 02:50
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
de ennél ócskább tabletet sem foghattál volna ki....
2014. ápr. 15. 05:52
 5/13 tabaki ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__4..

Annyi előnyöd még van is a régi kérdezőhöz képest, hogy nekem is DPS Dream 7-em volt, míg össze nem törtem...

Ne hallgass a rossz nyelvekre, helyes kis gép az, és nem mindenkinek futja jobbra. Tehát a lényeg: A tableten kell beállítanod, hogy tár legyen belőle, akkor a PC külső meghajtóként látja.

2014. ápr. 15. 12:28
 6/13 tabaki ***** válasza:
Ja, még valami. Nekem is XP van a Windowsos gépemen (SP3). Minden probléma nélkül látta a tabletet akármelyik fájlkezelőből. Kísérletezz bátran, mennie kell.
2014. ápr. 15. 12:35
 7/13 A kérdező kommentje:

És Te neked mi közöd van hozzá kedves "3"as, hogy Nekem milyen tabletem van? Nekem ez tetszett és tetszik is... Nem vagyok kivancsi a negativ velemenyedre...

4es!! Nagyon köszönöm!! És hol tudom ezt beállitani?

2014. ápr. 17. 02:21
 8/13 A kérdező kommentje:
upszii :D egy kicsit elirtam a szamokat :D
2014. ápr. 17. 02:23
 9/13 tabaki ***** válasza:
Valahol jobbra lent vannak az USB-beállítások, de lehet, hogy az általános beállításoknál is megtalálod. Légy egy kicsit vállalkozóbb szellemű, fedezd föl. Sajnos, az emlékeim már elhalványultak, a tabletem képernyője meg ízzé-porrá zúzódott, esélyem sincs, hogy bármit kiokoskodjak belőle.
2014. ápr. 17. 02:30
 10/13 anonim ***** válasza:

DPS Dream 7 Tablet PC.

Olcsó és ügyes a Wi-Fi-je pedig veri a drágább kütyüket! :-)

Mobogenie a gépre és a Tabletra:

[link]

A Tablet beállítás pedig:

Menü/Beállítások/Fejlesztői lehetőségek/Hibakeresés.

A ,,Hibakeresés-i,, részhez ami tartozik, azt bepipálni mindet.

2014. ápr. 18. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!