Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítség! Indítás után azonnal...

Nefernefer kérdése:

Segítség! Indítás után azonnal leáll a Photoshop CS3, és kiírja hogy a "program működése leállt". Hogy lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Próbáltam már törölni és újrarakni a ps-t, de így sem lett jó. Használtam CCleanert, Revo Uninstallert is, és még úgy sem. Felraktam egy más verziót (CS6), hátha, de annak ugyanezt írta ki ugyanúgy... szóval már nem tudom mit kéne vele csinálni, teljesen el vagyok keseredve.

2014. ápr. 14. 23:00
 1/5 Lajos54 ***** válasza:

A számítógép "program környezete" is okozhat hasonló problémát, aminek az oka aztán nagyon nehezen deríthető ki.

De gyanítom, hogy eredeti, jogtiszta program nem tenne ilyet, viszont a különféle "kiherélt" programoknál (nem akarnám azt mondani, hogy lopott programoknál...) soha nem lehet tudni. Mint ahogy azt sem, hogy miket viszünk fel a gépünkre ilyen, valamely "jóakaratú" személy által megbuherált programmal...

Egy mód van, amivel közelebb lehet jutni a megoldáshoz (a program megvásárlásán kívül XD ): meg kell próbálni egy másik gépre feltelepíteni ugyanazt a programot. Ha azon működik rendesen, akkor a te gépedben van a hiba.

2014. ápr. 14. 23:39
 2/5 csacsi2 ***** válasza:

Egyet kell értsek... Nem árt a program gépígényét is figyelembe venni, főleg a videokártya támogatását!

amennyiben nem felel meg válassz régebbi verziót (pl.: cs3):

[link]

2014. ápr. 15. 07:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy új, erős gépem van, szóval nem hiszem hogy a gépigénnyel lenne baj, főleg hogy alapból a cs3-ról van szó...
2014. ápr. 15. 10:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Sőt, úgy néz ki már semmilyen grafikus programot nem nyit meg, és még a vlct sem.
2014. ápr. 15. 11:28
 5/5 csacsi2 ***** válasza:

Ha minden jó (diver-ek,frissítések,erős gép...), de mégsem akkor csak a programban lehet a hiba.

Milyen másik Adobe terméket használsz (pl lightroom)?

Adobe -nál előfordul, hogy a saját programjai, közös összetevőket használnak, ez okozhat még gondot esetleg Rajztábla van telepítve (pl.: wacom)annak drivere is esetleg.

Iktasd ki azokat amikkel esetleg összeakadhat, frissítsd a videokártya drivert, próbáld ki más gépen a szoftvert.

2014. ápr. 15. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!