Üdv! Ismertek valami programot amivel könnyen 2D képből 3D képet lehet csinálni?
Jobb lenne, ha érteném, miről van szó. Mire jó 3D-ben kinyomtatni egy alapot, amelyikre matricázhatsz? Akkor már vágd ki lombfűrésszel, biztosan olcsóbb.
Az se ártana, ha elárulnád vagy pláne bemutatnád, miféle logóról van szó. Ha nem túl bonyolult, a 3D-be való áttevése sem vészes. Továbbá: Milyen formátumban kell? -- merthogy kismillió van, és nyilván nem mindegyik nyomtatható közülük.
Nem könnyű ügy, nem azért, mintha a Blender nem tudná, de annyira alapvetően rajzos az egész, hogy nemigen van értelmes helye a térbeliségnek. Lehet, hogy tényleg jobban jársz a matricázós megoldással...
Esetleg holnap megpróbálok jobban ránézni a dologra, ma már nem tudok vele foglalkozni. Gondolom, ugyanilyen színesen képzelted el?
Azt kell mondjam, egyszerű módja nincs. A címer számítógépes értelemben rendkívül trehányul van megcsinálva. Aszimmetrikus, pontatlan, bizonytalan körvonalú, ráadásul csak meglehetősen kis képeket találtam róla. Mindez azért baj, mert az automatikus szerkesztési módszerekkel (vektorizálás, a görbe térhálóvá alakítása) szerkeszthetetlenül bonyolult térbeli pontrendszer alakul ki, nagyon szerencsétlenül osztott felületekkel. Megpróbáltam kézzel átrajzolni, de egy teljes napi munka után is jó, ha a negyedénél tartok.
Ma már nem tudom folytatni. Amikor tudom, előszedem, de holnap dolgozom, aztán meg jön az ünnep...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!