Adott konfig mellett kb hány évig lesz elég egy fx 8320?
Üdv.
Adott a konfigom ,amit kb 3 hete bővítgetek,és rosszul mértem fel a keretet ,miután vettem r9 270x Toxic-ot,8Gb G Skill Ripjawys Ramot 1866-osat,Xfx pro 550w tápot,Haf X házat,bele ventiket,ssd-t észrevettem,hogy nem 80,000ft-om maradt lap+i5-re hanem 57,000ft-om maradt.
Így átgondoltam,hogy reálisan maradt pénzem egy fx8320-as procira pénzem egy asus evo m5a97 r2.0-ra és egy procihűtőre pénzem.
Szerintetek hány évig lesz elég egy 8320-as,ha játékokra venném?4-5 évig elég lenne ?
Így sem fér bele?
Egyébként sokkal jobb vétel lenne a Haswell i5 + H87-es lap, mert már elavult foglalat az AM3+ és nem lesz rá semmi új dolog.. Ettől függetlenül biztosan elég lenne pár évig az FX8320 is.
Asrock H87 PRO4 alaplap 36 hó gar.
1 db 20,796 Ft
Intel Core i5-4440 processzor 36 hó gar.
1 db 42,909 Ft
Összesen: 63,706 Ft
pcx.hu
Sajna nem:D
Mindenképp FX lesz,de kérdés,hogy kb mennyi ideig lehet vele el lenni?
Sajna nem:D
Mindenképp FX lesz mert még így is pótolnom kell a kerethez,de kérdés,hogy kb mennyi ideig lehet vele el lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!