Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek melyik operációs...

Szerintetek melyik operációs rendszert telepítsem (első sorban) játékokra? 64 bites Windows 8.1 Pro -t vagy 64 bites Windows 7 Ultimate -et?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

Írjátok le tapasztalataitokat/véleményeiteket! :D

2014. ápr. 13. 17:42
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Talán ha gondolkodnál egy kicsit rájönnél, hogy a kettô nem ugyanaz.

Kenyeret, s egyéb élelmiszert muszály venni, ha nem akarsz éhenhalni.

Op rendszert meg be lehet szerezni ingyen is, de a kenyeret nem.

Ha te annyira megteheted, hogy megveszed akkor VEDD MEG.

Aki meg nem teheti meg azt meg ne nézd le!

2014. ápr. 17. 15:18
 22/47 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy megideologizálod a nyilvánvaló lopást, és azt hiszed, neked van igazad. Ha gépet vettél, és érdemben is akarod használni, akkor muszáj rátenned oprendzsert. Ha meg tudod venni a legális Win-t, akkor megveszed. Ha nem engedheted meg magadnak, akkor használsz ingyenes Linuxot. És gyújtesz pénzt, hogy megvehesd a Windowst, ha a Linux nem tetszik. Én is megvettem a 8- ast, nem haltam bele. Nem halnál Te sem, de kifogás, mentegetőzés, az mindig van.
2014. ápr. 17. 17:08
 23/47 anonim ***** válasza:
Még valami: Kenyeret is lehet ingyen szerezni, mint ahogy szereznek is, egyszerűen elszaladnak vele bizonyos emberek. Ha meg tudod szerezni ingyen is, akkor miért ne szereznéd? Hm? Ha Win- t lehet ingyen szerezni, akkor mást miért nem? Ahogy egy előttem szóló is írta, a videókártya drágább, mint a Win. Azt érdekes, mégsem jut eszedbe ellopni. A szememben te ugyanolyan tolvaj vagy, mint aki kenyérrel szelel el az ABC. ből, semelyiktek bűne sem kisebb, vagy nagyobb. De mivel te ezt nem érted, vagy nem akarod megérteni, én itt el is köszönnék.
2014. ápr. 17. 17:13
 24/47 A kérdező kommentje:

Szerintem is hagyjuk az egészet.

Mint már mondtam az veszi meg aki akarja, megteheti, van rá pénze stb.

Én nem akarom megvenni, mert azon a 20-30 ezer forinton inkább mást veszek és nem olyat, amit ingyen is full ugyanúgy meg lehet szerezni.

De, aki ragaszkodik hozzá, hogy eredetije legyen oké...de most tényleg egyáltalán nem ellenzem.

Csak én inkább azt a pénzt másra költeném.

2014. ápr. 17. 17:52
 25/47 A kérdező kommentje:

Ja és akkor én is írok mégvalamit:

"semelyiktek bűne sem kisebb, vagy nagyobb"

Az ismerőseim 90% -ának nem jogtiszta op rendszere van.

Akkor ők is ugyanolyan bűnözők, mint akik lopnak kenyeret stb.?

Egyáltalán nem hinném.

Ha a te szemszögedből nézve nézném az embereket, akkor nagyon sok "bűnözőt" látnék,... ami nem egészen olyan, mint aki boltból lop.

Remélem érted...

2014. ápr. 17. 17:57
 26/47 A kérdező kommentje:

Nade inkább térjünk vissza a kérdésre, amit feltettem

hogy melyik op rendszerről mik a vélemények

2014. ápr. 17. 17:58
 27/47 anonim ***** válasza:
Igen. Mindenki bűnöző, aki lop. Mindegy mit. Kenyeret, tejet, csokit, operációs rendszert. Itt annyival van könnyebb dolgotok, hogy hasonló tolvajok, mint ti, még elérhatővé is teszik a többinek. Kenyérlopásnál 80%, hogy elkapnak, így csak talán 20. Tehát még nehezebb is büntetni. Ha azt a pénzt inkább másra költöd, használj ingyenes oprendszert, mint már mondtam, és akkor megmarad 20 ezer forintod. Ja, hogy azon nem tudod játszani a nyilván crackelt játékaidat? Sajnállak. Többek közt azért is ilyen drága a Windows, mert ennyien lopjátok.
2014. ápr. 17. 18:14
 28/47 A kérdező kommentje:

Hát ez van...

Most már nem mondok semmit, mert a véleményeimet már korábban megmondtam.

De ez a "lopásos" dolog engem nem nagyon érdekel.

2014. ápr. 17. 21:58
 29/47 Tengor ***** válasza:

Egészen addig így leszel vele, amíg valaki a kedvenc telefonodat meg nem lovasítja. Ha megteheti csinálja, te mondtad, hogy nem zavar!

Aztán később, ha esetleg valami maradandót alkotnál, akkor jön valaki, aki ellopja az ötletet és meggazdagszik belőle. Téged nem zavar, ha megteheti csinálja...

2014. ápr. 17. 22:05
 30/47 anonim ***** válasza:
Tengor: Így van, és szomorú, ha ezt valakinek magyarázni kell, és még úgy sem érti...
2014. ápr. 18. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!