Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik és hány bites operációs...

Melyik és hány bites operációs rendszert tennél fel erre a gépre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A gépem adatai:

CPU: Intel Pentium Dual CPU E2180, 2 GHz

RAM: 4GB

Jelenleg windows 8.1-es 64 bites verziója van rajta de a memóriából csak 3,37 GB-ot jelez ki használhatónak. Érdemes ilyen esetben megtartani a 64 bites verziót? Egyáltalán melyik oprendszer lenne jó erre a gépre?

Köszönöm

2014. ápr. 13. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:

4 giga ram mellé mindenféleképpen 64 bites rendszer kell... azt nem írtad hogy a videókártyád integrált-e de ha a 4 gb ramból csak 3,37-et ismer fel akkor szerintem integrált...

azért rakj fel 64 biteset mert ha 32 biteset teszel fel akkor kb 2,5 gb ot fog felismerni... nekem a notimban is integrál vga van és nekem sem ismeri fel a 4 giga ramot 64 bites rendszer mellett hanem csak 3,84 GB ot ismer el... jah és ha leszeretnéd cserélni akkor szerintem 64 bites win7 home premiumot vagy ultimatet tegyél rá...

2014. ápr. 13. 12:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az alaplapon nincs integrált video kártya.
2014. ápr. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!