Miért lassul a gépem?
Attól még, hogy letörlöd a programokat, a fosom Windows még lassul tovább. Ha lassan romlik le a szint, alig veszed észre. Nekem a gépem szépen finoman romlott le használhatatlanra, fel se tűnt. Aztán azon vettem észre magam, hogy már dolgozni sem tudok rajta, ami régen ment, mint a karikacsapás. Letörltem minden felesleges programot, tényleg mindent, ugyanolyan szar volt.
Újraraktam, most több program van rajta, de fut megint, mint Forrest Gump.
Nincs logikus magyarázata. Hülye Windows
lehet hogy egy process monitor megoldaná a problémát.
szerezz ilyen progit,az elárulja ha esetleg az a baj hogy valami progi nagyon használja a procit(most itt nem a játékra gondolok)
lehet hogy vírusölő elindul,vagy valamelyik kémprogram irtó szoftver a gépeden.
ellenőrizd tehát hogy nem e valami ilyen progi futása okozza a lassulást.
amugy meg futtass le ilyen progikat hátha kémprogram vagy vírus okozza.
a start menü futtatásnál ird be:msconfig.exe majd entert üss
tedd át az automatikus inditásra és vedd ki a pipát a felesleges programok elől.
(de olyanokat hagyj meg ami driverre utal tehát mondjuk videókártyához vagy hangkártyához kapcsolódik,továbbá windows mappához.mert ezek tuti fontosak.no meg a virusírtót se bántsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!