Ha a VirtualDub al vagok le egy videobol 1 percet, az eredeti video 1,36GB a levagas utan pedig 90GB?
Na még ezt leírom aztán hagyom mert úgy látom hiába írom be a legegyszerűbb megoldást nektek az nem jó.
1.a kérdezőnek a videó méretével volt gondja nem a formátummal vagy a kodekkel,én úgy értettem megnyitotta a videót megcsinálta a vágást csak túl nagy lett a eredményfájl
2.ennek a legegyszerűbb megoldása az amit írtam:egy menüpontot kell átállítani,kivágni és menteni pofon egyszerű/többször dolgoztam már ezzel a progival ez az eset tipikusan akkor fordul elő ha nem állítjuk át a full processing mode-t direct stream copy-ra/
3.Tisztelt fehérsrác te hoztad fel a kodekes dolgot a kérdezőnek a kérdés feltevésénél ezzel nem volt gondja utána meg a Jani 1990 csinálta amit írtatok azért mert nyilván nincs otthon a témában,ő ezt a megoldást választotta ő tudja.
4.A keletkező fájl mérete pedig a beállított bitrátáktól/video és audió/ függ és nem a kodektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!