Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi van a gépemmel?

Mi van a gépemmel?

Figyelt kérdés

Az játékaim nem működnek (a folyamat többször is elindul, de maga a játék elérhetetlen), ha ki van kapcsolva a Caps Lock, akkor ír nagy betűkkel, a Crysis 3 töltőképernyője felgyorsítva mozog, viszont a játék nagyon lassan tölt, ha az asztalon kattintok, akkor kijelöli az összes ikont, ami a kurzornál lentebb van. Ha szöveget jelölnék ki, akkor a sor végétől számítva mindent kijelöl, és bárhova kattintok az internetes lapon, folyton új lapot nyit.

Egy restart után ez persze helyre áll, de azért kíváncsi lennék, hogy mégis, mi okozza ezt, és hogyan oldhatnám meg.

COMODO vírusirtóm és tűzfalam van.

2014. ápr. 10. 21:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Eredeti játékokról van szó, restart után se indulnak el.
2014. ápr. 10. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem rakd újra a gépet az nagy valószínűséggel megoldja és felejtsd el a COMODO-t rakd fel az Avastot vagy az AVG-t, ha nem akarsz fizetni a vírusvédelemért.
2014. ápr. 10. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is arra jutottam, hogy újrahúzom a C:\-t, viszont az AVG-t és az Avastot kihagynám: Mindkettővel volt már dolgom, és egyikkel sem voltam megelégedve.
2014. ápr. 11. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!