Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell átváltozni WoW-ben?

HavanHUN kérdése:

Hogy kell átváltozni WoW-ben?

Figyelt kérdés
(Worgen Warrior vagyok...) Azt szeretném tudni, hogyan kell átváltozni WoW-ben (farkassá), és hogy hányas szinttől lehet. (mert láttam egy videót ahol átváltozott, de kamerával/mobillal vette fel és az alsó csík ahová akttintott nem látszott...)

2014. ápr. 10. 13:03
 1/7 anonim válasza:
a spell bookban van egy képesség az alapok közt azzal lehet átváltozni nyomogasd végig az összeset
2014. ápr. 10. 14:17
 2/7 Csiß ***** válasza:
Emlékeim szerint olyan lvl 10-12 körül kapsz egy küldetést (talán gileas-ban) amiben megharap egy másik farkas.Azt a quest láncot folytatod és kész is vagy.Ezután combatban mindig farkas leszel.
2014. ápr. 10. 14:18
 3/7 Csiß ***** válasza:
gileas=gilneas..
2014. ápr. 10. 14:19
 4/7 anonim válasza:

e küldi után kapod meg a spellt amivel válthatsz formot:

[link]

szóval kb lvl10 körül.

2014. ápr. 10. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Ok kösz mindenkinek :)
2014. ápr. 11. 18:16
 6/7 A kérdező kommentje:
De itt elakadtam... Itt mit kell csinálni?? "-0/30 Bloodfang Stalker rounded up"
2014. ápr. 11. 20:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó megvan :D
2014. ápr. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!