Ki tud egy olyan programot amellyel lehet új betűket bevinni a számítógépbe?
ok mondom hogy nyelvet találtam ki és nem tudom mi az a TTF.. mert nekem azt irta ki hogy telepitve van. de végülis azt az irásmódot nem találtam ami a neve az irásnak.
De előbb meg kell csinálni a neten aztán letölteni vagy letölteni a programot és aztán telepíteni. mert én letöltöttem amit a neten csináltam és aztán telepitettem.
A TTF a talán leggyakrabban használt betűkészlet-formátum.
Én reggelente sokkal tompább vagyok, mint máskor. Lehet, hogy ez az oka, de nem vagyok képes rájönni, hogy te tulajdonképpen mit csináltál, mit töltöttél le, és mit telepítettél. Vannak online fontszerkesztők, talán a javasolt linkeken is el lehet hozzájuk jutni, de az általunk ajánlottak szokásos, a gépedre telepítendő szoftverek.
#10 figyelmeztetése helyénvaló, gondolj arra, hogy a bemutatót vetítő gépre is telepítened kell majd a betűtípusodat, ahhoz, hogy működjön a prezentáció.
Ha jól veszem ki a szavaidból, aki az új nyelvet nem ismeri, nem sokat profitálna a betűid ellopásából, tehát tehát nem kell féltékenyen őrizgetned. Nem tudnád valahová letölthető formában föltenni, amit csináltál, hogy megnézhessük-kipróbálhassuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!