Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Media Center segítség?...

Windows Media Center segítség? Hogy kell kiválasztani hangsávot többnyelvű videófájlban?

Figyelt kérdés

Egy South Park részt indítottam el Windows Media Centerrel, eddig mindig mással néztem filmeket, s elkezdett EGYSZERRE szólni angolul és magyarul.

BS playerben meg VLC playerben simán kiválasztható, amelyik sáv kell, itt meg egyszerre szólt mindkettő, hol tudom kiválasztani, hogy melyiket akarom?

2014. ápr. 9. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
WMC és WMP nem tudnak ilyesmit. Ha van fenn olyan splitter, ami a tálcára rak ikont (pl. Haali), akkor ott tudsz válogatni, de alap kodekekkel nem fog menni, minden egyszerre szól. Ha nem tudnád, a Microsoft még le van ragadva 1995-ben...
2014. ápr. 12. 12:43
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi, amúgy is úgy látom, hogy a Windows Media Center egy jól kinéző, ámde használhatatlan szar.

maradok BS Playernél meg VLC Playernél, azok legalább használhatóak :)

2014. ápr. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!