Kell, hogy rajta legyen a gépen a microsoft net framework 4.5.1?
AVG.
Na de egy hónapja telepítette fel magát csak úgy, eddig is működött a gép enélkül...
Azt is utálom, hogy az előzményeimet felhasználja a rendszer vagy mi a szösz, bár volt előnyöm is belőle, de nekem ez nem tetszik, hogy önállósul a gép, én nem kértem ebből. Mit kéne elolvasnom,tennem, hogy értsem és cselekvőképes legyek a gép használatban?
A helyedben átnézetném szakértővel a gépet. Az AVG csak úgy nem települ fel magától.
Ha fejlődni szeretném javaslom, hogy a google-be írd be, mondjuk, hogy "számítógép kezdőknek" és szemezz a találatok között!
Köszönöm szépen a válaszokat. AVG -t még évekkel ezelőtt egy haverom rakta fel a gépre(az előtt meg akitől vettük a gépet telepítette fel a programokat gépre és nem adta oda hozzá a telepítő cdt vagy mit, amit pár hónapja kerestem, amit állítólag adnia kellett volna hozzá és ezért nem tudjuk újból telepíteni a gépet) és az dobta ki a káros programok jelzését. microsoft net framework 4.5.1 meg az a másik amit írtam az mászott magától a gépre.
Köszönöm.
Ha tudod milyen típusú az alaplap, akkor a gyártó honlapjáról le lehet tölteni a megfelelő drivert. A driverek beszerzését minden esetben a gép újratelepítése előtt érdemes elvégezni, különben nagy szarba kerülhetünk! (pl ha véletlenül nem ismeri meg a hálózati kártyát és nincs más gépünk, akkor utána elég macerás beszerezni a drivereket)
A jelenlegi rendszerből is megnézheted, ez ki fogja írni neked milyen típusú hardverek vannak a gépedben. A drivereket MINDIG hivatalos forrásból a gyártó oldaláról próbáld meg letölteni, mert az biztosan nem tartalmaz kártékony kódot és stabilan fog működni a rendszerrel. Ha olyan alkatrészeket tartalmaz a géped, amire már nincs friss támogatás, pl xp volt az utolsó amit támogattak, de te win7-et használsz mondjuk, akkor elvileg a win7 megismer mindent majd. Ha mégsem akkor írjál majd ide egy új kérdésben és segítünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!