Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kell, hogy rajta legyen a...

Kell, hogy rajta legyen a gépen a microsoft net framework 4.5.1?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 10:49
 1/10 Tengor ***** válasza:
Nem kell, csak ha olyan szoftvert használsz, ami ezt igényli.
2014. ápr. 8. 10:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudom milyen szoftvert használok? Nem vagyok egy számítógép zseni, feltelepítette magát ez a program 1 hónapja magától meg ez microsoft silverlight, amit leszedtem, ma rengeteg káros programot jelzett a vizsgáló.
2014. ápr. 8. 11:12
 3/10 Tengor ***** válasza:
Milyen vizsgáló jelzett?
2014. ápr. 8. 11:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem káros.. köznyelvre lefordítva, ez egy olyan program ami bizonyos programok működéséhez szükséges. Szerintem ne távolítsd el, mert ha nem tudod mi igényli és mi nem, akkor lehet bizonyos programjaid nem fognak működni.
2014. ápr. 8. 11:18
 5/10 A kérdező kommentje:

AVG.

Na de egy hónapja telepítette fel magát csak úgy, eddig is működött a gép enélkül...

Azt is utálom, hogy az előzményeimet felhasználja a rendszer vagy mi a szösz, bár volt előnyöm is belőle, de nekem ez nem tetszik, hogy önállósul a gép, én nem kértem ebből. Mit kéne elolvasnom,tennem, hogy értsem és cselekvőképes legyek a gép használatban?

2014. ápr. 8. 11:34
 6/10 Tengor ***** válasza:

A helyedben átnézetném szakértővel a gépet. Az AVG csak úgy nem települ fel magától.

Ha fejlődni szeretném javaslom, hogy a google-be írd be, mondjuk, hogy "számítógép kezdőknek" és szemezz a találatok között!

2014. ápr. 8. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy magától települ, mivel sok programot úgy írnak meg, hogy nem szól: "hé haver, innen töltsd le ezt, meg ezt, különben nem működök" hanem dob egy hibaüzenetet, amit laikusként nem fogsz érteni. Ezér a windows fejlesztői (mivel ez is az ő "remek" találmányuk) berakta a biztonsági frissítések közé, tehát a hagyományos windows update-el jön le a gépedre és magától települ. A silverlight is. Ha ezek zavarnak akkor érdemes kicsit az internet segítségével fejlesztened az informatikai tudásod és beállíthatod a frissítéseknél, hogy csak értesítsen, de ne töltődjön le és ne települjön magától. Ha pedig már értesz hozzá, kiválaszthatod mit szeretnél és mit nem a gépeden tudni. De ahhoz, hogy ezzel ne okozz biztonsági problémákat kicsit képbe kell kerülni a dolgokkal.
2014. ápr. 8. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. AVG -t még évekkel ezelőtt egy haverom rakta fel a gépre(az előtt meg akitől vettük a gépet telepítette fel a programokat gépre és nem adta oda hozzá a telepítő cdt vagy mit, amit pár hónapja kerestem, amit állítólag adnia kellett volna hozzá és ezért nem tudjuk újból telepíteni a gépet) és az dobta ki a káros programok jelzését. microsoft net framework 4.5.1 meg az a másik amit írtam az mászott magától a gépre.

Köszönöm.

2014. ápr. 8. 11:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Elnézést az össze visszaságért, az alaplap telepítő lemezét nem kaptuk meg, mit lehet ilyenkor tenni?
2014. ápr. 8. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha tudod milyen típusú az alaplap, akkor a gyártó honlapjáról le lehet tölteni a megfelelő drivert. A driverek beszerzését minden esetben a gép újratelepítése előtt érdemes elvégezni, különben nagy szarba kerülhetünk! (pl ha véletlenül nem ismeri meg a hálózati kártyát és nincs más gépünk, akkor utána elég macerás beszerezni a drivereket)

[link]

A jelenlegi rendszerből is megnézheted, ez ki fogja írni neked milyen típusú hardverek vannak a gépedben. A drivereket MINDIG hivatalos forrásból a gyártó oldaláról próbáld meg letölteni, mert az biztosan nem tartalmaz kártékony kódot és stabilan fog működni a rendszerrel. Ha olyan alkatrészeket tartalmaz a géped, amire már nincs friss támogatás, pl xp volt az utolsó amit támogattak, de te win7-et használsz mondjuk, akkor elvileg a win7 megismer mindent majd. Ha mégsem akkor írjál majd ide egy új kérdésben és segítünk.

2014. ápr. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!