Windows 7-ben hol találom az Adminisztratív eszközöket?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
Sajna az sincs ! ok akkor most újra rakom a rendszert és ha meg lesz hogy tudom majd be állítani hogy a ne kérje a rendszergazdai jogosultságot mert én vagyok de akkor is kéri.
2014. ápr. 7. 20:36
12/13 anonim válasza:
Nem akarom a szegény kérdező kérdését összeszemetelni, de meg kell jegyeznem, hogy szánalmas, ahogy ez a gyerek már évek óta itt kötözködik mindenkivel, és lám, most is, hogy kiderült, nincs igaza, máris a nyelvtanba kezd belekötni...
Talán a kérdezőnek az angol-magyar átjárás nem jelent akkora problémát, mint neked, öreg. Inkább iratkozz be valami tanfolyamra, akkor neked se fog, és addig is kevesebb időt töltesz itt sokak örömére.
13/13 anonim válasza:
Szerinted az angol a fontos, szerintem itthon a magyar nyelv. Persze, lehet, most sincs igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!