Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a photoshopot magyarul és a teljes verziót (ingyen)?

Figyelt kérdés
Mielőtt mondjátok, h használjam a keresőt, használtam, de nem találtam élő linket, ezért feltettem újból a kérdést. Légyszi segítsetek
2009. dec. 19. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
en csak azt nem ertem, ha valaki feltesz egy kerdest akkor a egy-ketto majom mert probal rogton belekotni es vitatkozast provokalni.. az menjen bazze es verje az anyosan a farkat..
2009. dec. 20. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Neked a kötekedés egyenlő azzal ha valaki az anyósára veri a farkát? Furcsán nevelhettek otthon mikor a vita alternatíváját mutatták :D.
2009. dec. 20. 18:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem basztatok semmit, csak megmondom az igazságot, és ez sokaknak nem tetszik, mert már mindenkinek természetes a lopás, a stikli, a csúsztatás. Mindent mindennel ki akarnak magyarázni, merthogy a gyártó is mennyit nyer rajta, meg a készítő, meg mindenki más. Igen, ebből élnek, ezt építették fel. Nem tetszik? Ne használd. Erkölcstelen dolog lopni. Vagy nem? Engem itthon erre neveltek. Tisztességesen megdolgozom minden fillérért, nem vagyok milliomos, alig tudok félre tenni, és csak azt veszem meg amire tényleg szükségem van. Nem iszok, nem dohányzom, nem költök pótcselekvésekre. Sokaknak ez nem megy, csak az ökölrázás, a szidalmazás, és a lopás, csalás, hazudozás. Szomorú egy világ.
2009. dec. 20. 18:13
 14/19 A kérdező kommentje:
jolvan nem azt kérdeztem hogy mi a véleményed a lopásról, hanem hogy HONNAN LEHET LETÖLTENI A PHOTOSHOPOT? Mért nem tudjátok felfogni, h le*szarom nagyívből, h mit gondoltok. Már egy napja csak ezel vitatkoztok OO fárasztó. Na szóval kezdjük előről: Honnan lehet letölteni ingyen a photoshop-ot?
2009. dec. 20. 18:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Ez jó, már megint a lopós cigányozás :D Ne foglalkozz vele, ő megteheti, hogy megveszi, már egy másik kérdésnél kifejtette. Rócsild szegény, ez van, jó neki.

Simán torrentről leszeded; nincs "annyifajta", ahányat gondolsz. Egyszerűen legyen a címben, hogy Photoshop CS4, ha ezt akarod, és már mehet is le. Esetleg a leírásban figyeld meg a multiprocesszor támogatást, ha neked olyan géped van (én már jártam úgy, hogy akadt az egész munka közben, mert ezen a területen valami difi volt). Ha nagyon nem megy, adok neked egy torrent file-t privátban, az én kontómra letöltheted.

2009. dec. 22. 16:50
 16/19 ceri ***** válasza:
Szerintem jót mondott aki a ***** -ot ajánlotta. A keresőjébe írd be, hogy HUN, és azok között megtalálod. legalábbis a múltkor még ott volt.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 22. 17:33
 17/19 anonim válasza:
nézd meg itt: [link]
2009. dec. 22. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2009. dec. 22. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Ja Rócsild vagyok mert megveszem ami tényleg kell és nem veszem el a másét amit nem akarna odaadni ingyen a saját majomkodásaimra. Gáz vagyok.
2009. dec. 22. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!