Elfut ezen a gépen a windows 8.1, és a videokártyéhoz van driver? (a többi a leírásban)
a gép: lenovo Thinkpad sl500
ram: 2 Gb.
videokártya: Nvidia Geforce 9300m gs
processzor: Intel Core™2 Duo CPU P7370 @ 2.00GHz
most linux Ubuntu 12.04 lts van rajta és már nagyon unom, le akarom cserélni. Én windowst szeretnék rárakni de nem tudom hogy 7-et vagy 8.1-et érdemesebb venni rá.
keresgettem drivert a videokártyához.
ez jó hozzá?: [link]
és a processzor nem birja el a 64bit-et?
és ekkora külömbség van a win 8 és 7 között hogy a 8 sz@rrá akadozna a gépen? a win 7 meg elfutna, vagy elmegy a win8 türhetően és játék nagyon akadozna rajta(ne gondoljatok nagy játékokra pl minecraft tf2 meg ilyenek)? vagy szépen elmegy rajta a win8 és a játék türhetően?
A 8 a felhasználóbarátabb szerintem. A start menü leváltása erre a metrós, csempés kezdőképernyőre egy zseniális húzás volt. A start menüben ha van már egy rakás programod, keresgélheted, vagy mindig beirkálhatod, amit szeretnél. A kezdőképernyőre meg úgy rakosgatod a progikat, ahogy akarod, mindig minden a szemed előtt van. Random elérésűek. ŐŐŐŐŐ stabilitás?? Akkor win 7! :DD De a 8-as még nagyon fiatal. Jön majd hozzá egy rakás javítás és akkor az is stabil lesz. Max. 2 év múlva az is csodás rendszer lesz.
Másik:: 2020-ban lejár a 7 támogatása. Win 8-9. Ez lesz a jövő a microfosnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!