Hogy telepítsem fel a Windows 7-et ilyen esetben?
Sziasztok.
Az a helyzet, hogy nincs a gépben DVD olvasó, és csak pendriveról tudok telepíteni, de ezt a hibaüzenetet kapom:
"A windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Lehet, hogy a fájl sérült, vagy hiányzik. (folyt. A leírásban)?
Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető, és indítsa újra a telepítést. Hibakód: 0x80070570"?
lehet még.
-Amennyiben letöltötted a telepítőt akkor hibásan jött le, sérült.
-rosszul ítrad meg (vagy rossz programmal), írási sebesség lassú...
-lehet- sérült a pendrive-on a fájlrendszer, hibás szektorok, vagy ahova telepíted ott vannak hibás szektorok. Mindkettőt formázd le. megj.:A hibás szektorok javítása a chkdsk-val lehetséges akár parancssorból.
-hibás bios beállítások is okozhatják (bios reset)
majd állítsd be (ellenőrizd)az IDE,AHCI,RAID beállításokat (auto felismerés)
-nézd meg hogy van-e elég hely ahova telepíteni szeretnéd és formázáskor készíts új partíciót!
-telepítéskor ne legyen rákötve semmi (hálózat,nyomtató,scanner...)
-Lehet RAM hiba is. Vedd ki-tedd vissza, futtass memtest-et
most ennyi jutott eszembe...
-Amennyiben letöltötted a telepítőt akkor hibásan jött le, sérült.
Most letöltöm újból.
-rosszul ítrad meg (vagy rossz programmal), írási sebesség lassú...
Szerintem itt nem lesz gond, Win6 USB/DVD download tool-al készítettem
-lehet- sérült a pendrive-on a fájlrendszer, hibás szektorok, vagy ahova telepíted ott vannak hibás szektorok. Mindkettőt formázd le. megj.:A hibás szektorok javítása a chkdsk-val lehetséges akár parancssorból.
Előtte formáztam NFTS-sel.
-hibás bios beállítások is okozhatják (bios reset)
majd állítsd be (ellenőrizd)az IDE,AHCI,RAID beállításokat (auto felismerés)
Ebbe nem nyúlnék bele
-nézd meg hogy van-e elég hely ahova telepíteni szeretnéd és formázáskor készíts új partíciót!
Ez megvolt
-telepítéskor ne legyen rákötve semmi (hálózat,nyomtató,scanner...)
Nincs
-Lehet RAM hiba is. Vedd ki-tedd vissza, futtass memtest-et
Ezt hogyan?
most ennyi jutott eszembe...
Köszönöm szépen.
4. válaszoló: Van nekem is DVD olvasóm, de nem az én gépem, és van egy matrica az oldalán, nem távolítható el (Gari)
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!