A Vista meghülyült volna, vagy mi megy ennyire a háttérben?
Szóval, telepítés óta majdnem minden alkalommal mikor újraindítom, mindig hajtja a vinyót ezerrel kb 10 percig... Ez mitől van? Nem a virtuális mem, mert 4 gb 1066-os ram van a gépben, és egy 4 magos phenom proci.
Valaki tudja, hogy mi hajtja, és hogy lehetne rákényszeríteni, hogy abbahagyja?
Köszi, a probléma megoldódni látszik...:)
Win7-et szándékosan nem használok. Nem hajlandó feltenni az alaplapom, és a RAM-okat sem kezeli megfelelően(2x2 GB DDR-1066 Dual CSX).
Lenne még egy kérdésem... Van az svchost.exe file. Na, most nekem abból kapásból van (semmi program nincs elindítva) 13, és összesen 275 MB RAM-ot zabál be. Nem lehet ezt valahogy csökkenteni?
Hát leállítani amúgy sem nagyon lehet, a windóz foggal-körömmel hadakozik ez ellen, és kegyetlenül berágna, ha bezárnád...:DDD
Csak valami olyasmire gondoltam, hogy ne egyen annyit... Már leállítottam az indexelést, de ha megnézem, hogy mi pörgeti a vinyót, az svchost valamelyik díszpéldánya az így is, és a folyamatnál játékok file-jai vannak, abból is a nagyobb file-ok... Pl Sacred-nál ez: c:\Program Files (x86)\Ascaron Entertainment\Sacred\PAK\textures.pak
Bár ez még nem is olyan nagy... De virtuális DVD-k miatt rengeteget pörög a HDD. Ilyenkor mit csinál velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!