Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem tudom újra rakni az xp-t...

Cszsolt0918 kérdése:

Nem tudom újra rakni az xp-t a laptopomon segítség?

Figyelt kérdés
elkezdtem újra rakni az xp-t a gépen, kért egy olyat hogy "realtek ac97 audio driver disk 'soundman.exe' " ekkor se a billentyűzet se az egér nem reagált ezért újra indítottam akkor ugyan ez, nem reagált semmit harmadjára is újra indítottam és ekkor bejött az hogy a telepítés újraindítása... utánna bejött egy fekete háttér megjelent az egért ekkor mozgott de ennyi innentől kezdve semmit nem csinált ezt kb 15 milliószor eljátszotta, a BIOS meg jelszót kér így nemtudom újra rakni. pls segítsetek most mit kéne csinálni, a bios jelszavát nem lehet valahogy ki ütni? (akitől megkaptam a gépet az se tudja a jelszót)
2014. ápr. 5. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Laptop alaplapjában is van gombelem, ha azt kiveszed, akkor elfelejti a jelszót.

Rakd újra megint az XP-t, szerintem hamarabb előrébb leszel.

2014. ápr. 5. 18:37
 2/5 A kérdező kommentje:
de ha belerakom a cd-t nem csinál semmit ugyhogy mindenféle képpen a bios ból kell. Csak az a fránya jelszó szopat .
2014. ápr. 5. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Valamelyik F-es gombra bejön a bootmenü, ott választhatod a CD-t, és akkor simán fel tudod rakni!

Nézd meg miket ír az elején bekapcsoláskor, általában F2, F10,F11,F12 szokott lenni, próbáld végig!

2014. ápr. 5. 18:51
 4/5 A kérdező kommentje:
igen az f2-t kell megnyomni a bios hoz de jelszó van rajta így amikor megnyomom az f2-t akkor kér egy jelszót amit nem tudok megoldani és ha kiveszem az elemet akkor elvileg elfelejti a jelszót de nem tudom majd ha megtalálom az elemet és kiveszem az elem visszarakása nélkül kapcsoljam be vagy visszategyem?
2014. ápr. 5. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Kiveszed, majd fél perc múlva vissza és ennyi.

Oké hogy F2-re jön be a bios, de szokott lenni boot választó menü is valamilyen más F-es gombra, azért próbálgasd nyomogatni bekapcsoláskor.

Írd le a típust akkor talán meg tudom mondani!

2014. ápr. 5. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!