Barna Oszkár kérdése:
Integrált 64 Mb-os videokártyára program létezik e ami fel tornáza?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon el avult gépem, a kedvenc játékom a Fable The Lost Chapters fut rajta. De, miután csökkentettem a videó felbontását, textúrákat, meg egyebeket még mindig akad jó néhány helyen (Szaggat a kép). A gép 2 magos 2.5-ős dual corral rendelkezik emelet egy integrált vidi kártyával is bír ami 65 megás, a rammok 1000 mega. Szóval mivel tudom hogy nincs nagy baj csak a videó kártyát kellene le cserélnem ám az, jelenleg nem nagyon fog nekem működni ugyan is álláskeresőként nem igen lesz Anyagi beruházásra kedvem a gépel kapcsolatban. Nosza létezik e olyan program ami meg oldja eme kényes helyzetett?2014. ápr. 5. 18:17
1/2 Tengor válasza:
Nincs ilyen program. Az integrált VGA arra van, hogy az ablakokat meg az Excel táblákat megjelenítse. Erre igazából a 64 MB is bőven sok.
2/2 A kérdező kommentje:
azért kösz, úgy látszik mindenképp vagy új gépet vagy egy videó kártyát kell szereznem :(
2014. ápr. 5. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!